Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 23 mrt 2018

Mezdi had 2 (!) andere relaties terwijl hij al samen was met Daniëlle, maar toch wijst alles erop dat ze nog samen zijn

We weten niet waar we geschokter van zijn. Van het feit dat Mezdi tijdens zijn relatie met Daniëlle nog twee andere vriendinnen had (wel chapeau voor zijn time management). Of het feit dat alles erop wijst dat de twee nog steeds samen zijn. Die dingen vertelde Daniëlle namelijk in het online programma Goedele on Top.

Mezdi, we weten het niet meer zo goed met hem. Goed hij is een flirt, een enorme filirt. Maar zoekt niet iedereen stiekem wel eens de randjes op? Tot nu toe ging hij niet écht over de schreef tijdens Temptation Island. Sterker nog, hij keurde Tims overspelige gedrag openlijk af. En hij vertelde aan de andere mannen hoe zeer hij Daniëlle mist.

Daarom hadden we ergens toch wel een zwakke plek voor Mezdi. De flirterige charmeur, met een klein hartje. Type ruwe bolster, blanke pit.

Mezdi had nóg twee vriendinnen

Of toch niet? Want dat Mezdi eerder was vreemdgegaan wisten we al, maar nu blijkt dat hij tijdens zijn relatie met Daniëlle, pre-Temptation, gewoon nog twee vriendinnen had. Nog twee (!) andere vriendinnen. Hoe dan?!

Daniëlle is daar onlangs achter gekomen. Tegen Goedele Liekens zegt ze: ’Nu krijg ik te horen dat hij twee andere relaties had tijdens die van ons.’ Als Goedele vraagt of ze dat gelooft zegt ze: ’Als je foto’s doorgestuurd krijgt wel.’ Slik.

Zijn Daniëlle en Mezdi nog steeds samen?

Toch zegt Daniëlle meerdere keren tegen Goedele dat ze nog steeds van hem houdt. En op de vraag of hij nog steeds dicht bij haar staat, in haar leven, antwoordt ze onmiddellijk ‘ja’.

Als Goedele vraagt of Daniëlle kan leven met iemand die haar pijn doet, zegt ze dat ze dat nog niet weet. En dat ze bereidt is daar met iemand over te praten. ’Om het goed af te sluiten of om een nieuwe start te maken.’

Mezdi zit duidelijk nog in Daniëlles hart. En het lijkt erop dat ze ook nog samen zijn. Of in ieder geval nog geen definitief punt hebben gezet achter hun relatie.

Arme Daniëlle. Ze is zichtbaar geëmotioneerd als ze over haar relatie vertelt. Ze verdient iemand die haar niet de hele tijd pijn doet. Maar we snappen het ergens ook wel weer, haar zwakke plek voor een man als Mezdi…

Bekijk de hele aflevering hier.

Reageer op artikel:
Mezdi had 2 (!) andere relaties terwijl hij al samen was met Daniëlle, maar toch wijst alles erop dat ze nog samen zijn
Sluiten