Bizar! Mezdi huurde Roemenen in om Fabrizio te bedreigen

Dat Mezdi een boefje is wisten we al een tijdje. Zo is onlangs zijn rijbewijs afgepakt omdat hij op Instagram een livestream plaatste waarin hij roekeloos over de snelweg scheurt. Maar in Goedele On Top vertelt Fabrizio dat Mezdi zelfs Roemenen heeft ingehuurd om Fabrizio te bedreigen. Hoezo gestoord?!

Gisteravond was eindelijk de ontknoping van Temptation Island te zien op RTL5, een twee uur durende live uitzending waarin alle kandidaten aan het woord kwamen. En we konden de frustratie van Daniëlle wel begrijpen.

Mezdi’s wraak

We weten inmiddels dat Daniëlle en Fabrizio elkaar na Temptation Island nog een paar keer hebben gezien. Ondanks dat het uiteindelijk niks is geworden (Fabrizio is nu samen met Pommeline) hebben ze wel geprobeerd om het te laten werken.

Mezdi probeerde daar echter op geheel eigen wijze een stokje voor te steken. In Goedele On Top vertelt Fabrizio dat hij door Roemenen is bedreigd die werden betaald door Mezdi. Hij zou naar eigen zeggen dreigementen hebben ontvangen dat ze hem zouden opwachten in een discotheek.

Mede hierdoor wilde Fabrizio niet meer in zijn auto, met gepersonaliseerde nummerplaat, naar het Noorden rijden om Danielle te bezoeken. Manipulatieve Mezdi heeft wederom zijn doel bereikt.

Pommeline gooit olie op het vuur

In Goedele On Top wordt ook het fragment getoond uit de live uitzending van Daniëlle en Mezdi in het cafeetje. Daniëlle liep daar huilend weg, en wij begrijpen echt wel waarom. Want Mezdi, die stoel is gewoon zwart. Punt uit.

Pommeline zegt na het zien van dit fragment dat Mezdi ergens wel gelijk heeft. Waarop Fabrizio Daniëlle in bescherming neemt en tegen Pommeline zegt: ‘Ik vraag me af wat jij daaraan begrijpt.’ Gelukkig grijpt Goedele hier in, we willen niet nog meer gebroken hartjes zien door Mezdi’s schuld.

De hele video van Fab en om bij Goedele op de bank kun je hier zien.

Reageer op artikel:
Bizar! Mezdi huurde Roemenen in om Fabrizio te bedreigen
Sluiten