Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 10 apr 2018

Wow! Alles lijkt erop te wijzen dat Mezdi en Yasmine nu samen zijn

Stiekem hadden we nog hoop dat alles goed zou komen tussen Mezdi en Danielle. In het online programma Goedele on Top, was Danielle namelijk hevig in tranen toen ze bekende dat hij nog steeds dichtbij haar staat. Maar nu lijkt die droom in duigen te zijn gevallen.

Je hebt van die stellen die niet met elkaar en niet zonder elkaar kunnen. En Mezdi en Danielle lijken een beetje in die categorie te vallen. Want zodra Danielle geen interesse meer leek te hebben, werd Mezdi een mak lammetje. Maar als ze wel samen zijn kan hij de verleiding van andere vrouwen nauwelijks weerstaan.

Toch leken ze ergens wel aan elkaar gewaagd. Want Mezdi was dan een onwijze flirt, Danielle kon er ook wel wat van hoor. Dat dansen was dan wel ‘vriendschappelijk’ ergens wist ze natuurlijk wel dat ze het hoofd van Fabrizio op hol bracht.

Maar goed, het leek even of Mezdi en Danielle nog bij elkaar waren. Nu lijkt alles er echter op te wijzen dat er iets aan de hand is tussen de snelheidsduivel en verleidster Yasmine. Ze zijn in ieder geval heel erg vaak samen, als we hun Insta Stories mogen geloven.

Dit is de videoreview van aflevering 13

Mezdi en Yasmine lijken samen te zijn

En ze doen meer dan alleen chillen. Want Yasmine poste gisteren een foto van een slapende Mezdi…

Eerder bleken ze al samen in een spa te zijn. Én ze zijn heel vaak op dezelfde feestjes.

Best shocking en al helemaal als je aan de geruchten denkt dat Yasmine tijdens de opnames getrouwd was. Zelf ontkent ze dat overigens en zegt ze dat ze toen al lang weer gescheiden was.

We zullen moeten wachten tot het seizoen ten einde is, voor we alles zeker weten, maar we kunnen rekenen hoor.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Wow! Alles lijkt erop te wijzen dat Mezdi en Yasmine nu samen zijn
Sluiten