Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 21 feb 2018

Nog meer Michiel Huisman: Hij speelt óók nog in deze romantische huilfilm

Als je Michiel Huisman maar wat graag op je beeldscherm ziet, dan hebben we ontzettend goed nieuws voor je. Binnenkort kun je namelijk een kaartje kopen voor de bios en gaan genieten van zijn knappe kop op het witte doek. Neem voor de zekerheid wel een doos tissues mee.

Michiel Huisman is lekker bezig. Eerder schreven we namelijk ook al dat hij ook al in deze nieuwe tranentrekker op Netflix te zien is. Maar meneer laat het niet alleen bij die film.

Nieuwe film met Michiel Huisman

Hij speelt namelijk ook in de nieuwste boekverfilming The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society. Zo, een hele mond vol. De film gaat over Juliet Ahton, een journalist gespeeld door Lily James, die kort na de Tweede Wereldoorlog schrijft over een boekenclub die tijdens de oorlog op het eiland Guernsey is gevormd.

Michiel Huisman speelt Dawsey, een boer die woont op dat eiland. En natuurlijk, wat we maar al te goed begrijpen van Juliet, kan ze haar ogen niet afhouden van de knappe Nederlander. De twee tortelduifjes lijken intens gelukkig, maar er is natuurlijk weer genoeg drama waar ze zich druk over kunnen maken. Was anders ook zo saai geweest.

De film is geregisseerd door de maker van onder meer Harry Potter en is 26 april in de bioscoop te zien. Blok die dag maar vast in je agenda als je de beelden wil zien.

Reageer op artikel:
Nog meer Michiel Huisman: Hij speelt óók nog in deze romantische huilfilm
Sluiten