Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 28 aug 2018

Hottie alert: Michiel Huisman speelt in super spannende nieuwe Netflix serie die je echt wilt zien

We waren al compleet weggeblazen door zijn knappe kop toen hij in ‘Philleine zegt sorry’ speelde, maar inmiddels heeft Michiel Huisman ook de Amerikaanse markt veroverd. Hij heeft nu een glansrol in de zinderende Netflix serie ‘The Haunting of Hill House’ bemachtigd, die vanaf 12 oktober op Netflix staat.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michiel Huisman, Carla Gugino en Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw en Julian Hilliard. Een cast waar je ‘U’ tegen zegt, dus.

Verhaallijn The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House is een moderne vertolking van Shirley Jackson’s iconische roman. Het verhaal gaat over een groep broers en zussen die als kinderen opgroeide in een huis dat later het meest beroemde spookhuis van het land werd.

Eenmaal volwassen komt de familie na een tragedie weer samen om de geesten uit het verleden te confronteren. Waar sommige geesten alleen op de loer liggen in hun gedachten, lijken anderen echt rond te sluipen in de schaduwen van Hill House.

Stalen zenuwen

Je moet wel beschikken over stalen zenuwen, want deze serie met Hollands trots Michiel Huisman jaagt je sowieso de stuipen op het lijf. Geesten, schrikmomenten en duistere sferen; de eerste beelden verspellen dat jij de gehele tien afleveringen op het puntje van je stoel zit.

Griezelen met Michiel Huisman

Alle afleveringen van de serie staan in een keer op Netflix, dus je kunt hem lekker bingewatchen. Ideaal voor een dagje griezelen met je vriendinnen, want we verwachten dat je deze serie niet kunt wegzetten. In een keer uitkijken, dat is het advies. En met deze spanning kom je gelijk in de stemming voor Halloween.

Hieronder bekijk je de trailer van The Haunting of Hill House. Durf jij te gaan kijken?

‘Ik weet wie je bent’ is de nieuwe misdaadserie a la Penoza, en die wil je zien

 

Reageer op artikel:
Hottie alert: Michiel Huisman speelt in super spannende nieuwe Netflix serie die je echt wilt zien
Sluiten