Renée
Renée | LinkedIn Life 21 november 2019

Met deze Mickey Mouse lamp kan iedereen op een subtiele manier zien dat je een Disney fan bent

Als je een trotse Disney fan bent, wil je stiekem natuurlijk je hele huis in Mickey Mouse stijl inrichten. Maar oké, je bent inmiddels een volwassen meid, dus je kiest toch voor een iets… neutraler thema. Gelukkig kun je nu bij Primark een Mickey Mouse lamp kopen zodat je op een subtiele manier die Disney touch aan jouw interieur kunt geven.

Zie het als de beste van beide werelden: je huis ziet er nog altijd gelikt en volwassen uit, maar tegelijkertijd heb je toch een kleine Disney referentie in je woonkamer staan. Deze Mickey Mouse lamp is precies wat jij op je wensenlijstje voor de feestdagen wil zetten.

Mickey Mouse lamp kopen bij Primark

Kun je niet wachten om kinderen te krijgen, zodat je hun kamers compleet kunt versieren met al je favoriete Disney helden? Misschien vind je een prinsessen behang een beetje overdreven voor de woonkamer, maar je kunt wel al aan de slag gaan met de volgende lampen:

disney mickey mouse lamp
Primark

1. Zwarte staande lamp €12

Hoe briljant is deze zwarte lamp? Dit past hartstikke goed in je interieur als je meer zwarte items hebt. Bovendien is het helemaal geen opzichtige lamp, waardoor het geheel alsnog stijlvol blijft.

mickey mouse lamp
Primark

2. Gouden staande lamp €12

Als goud meer jouw ding is, dan word je spontaan verliefd op deze staande lamp. Voor €12 is deze parel voor jou. Heb je al een mooi plekje in huis bedacht? Dan is het tijd om ‘m te gaan kopen.

Meer Disney:

Reageer op artikel:
Met deze Mickey Mouse lamp kan iedereen op een subtiele manier zien dat je een Disney fan bent
Sluiten