Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 21 sep 2018

Mickey Mouse is jarig en daarom komt Oreo met de lekkerste Limited Edition ooit

We hebben vroeger talloze keren Mickey en Minnie Mouse op ons beeldscherm gezien en iedereen houdt van deze lieve muizen. Niet zo gek dat de verjaardag van één van onze favoriete Disney figuren niet onopgemerkt blijft. Oreo was het daarmee eens en lanceert op 24 september daarom de Mickey variant van het bekende koekje. Klinkt nu al verrukkelijk toch?

Mickey Mouse ziet er voor eeuwig uit als een tiener, maar wordt in november dit jaar toch echt negentig jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden en het liefst groot, groter, grootst. Oreo begrijpt onze honger naar zoetigheid als geen ander en komt met een Limited Edition speciaal voor Mickey Mouse zijn verjaardag. We willen het.

Mickey Mouse Oreo

Als je Mickey Mouse Oreo’s hoort, heb je waarschijnlijk niet gelijk een specifieke smaak in gedachten. Toch is het eigenlijk heel logisch: de koekjes smaken naar verjaardagstaart.

De verpakking van deze nieuwe koekjessmaak ziet er al enorm feestelijk uit, maar dat er oog is voor detail wordt pas écht duidelijk wanneer je het pak openmaakt. De beroemde zwarte koekjes hebben namelijk speciaal voor deze gelegenheid een andere opdruk. Er zijn drie verschillende soorten: met Mickey Mouse, een feestmuts en een variant met het getal negentig erop.

Het maakt eigenlijk niet uit wat koekjesgigant Oreo doet: alles wat het bedrijf bedenkt smaakt goddelijk. Wel is deze Disney-versie natuurlijk extra feestelijk.

Bij Primark scoor je een Disney adventskalender waarmee aftellen naar kerst nog leuker wordt

Good Morning America

Reageer op artikel:
Mickey Mouse is jarig en daarom komt Oreo met de lekkerste Limited Edition ooit
Sluiten