Shopping queens opgelet! De mid season sale begint bijna

Helaas duurt het nog veel te lang tot de wintersale begint en tegen die tijd willen we allang een leuke outfit hebben gescoord voor de feestdagen. Naast Black Friday – want yes dat is tegenwoordig ook een ding in Nederland – houden de meeste winkels ook een mid season sale. Wij zochten voor je uit welke winkels meedoen.

Eind december begint de wintersale pas, maar zolang kunnen wij echt niet wachten. De mid season sale begint deze maand en is in sommige winkels zelfs al begonnen.

Mid season sale in oktober

Tegenwoordig hangen de winkels vol met ‘tussencollecties’. Deze items zijn specifiek gemaakt voor het voor- en najaar en zijn dus eigenlijk niet helemaal geschikt voor de winter en zomer zelf.

Die tussencollecties zijn er omdat de consument er het liefst volgens de laatste trends bij wil lopen. Fast fashion dus. Omdat deze items niet bij de zomer- en wintercollectie horen moeten de winkels er eerder van af zijn en daar gebruiken ze de mid season sale voor.

Deze winkels doen mee

Van een aantal winkels weten we in ieder geval zeker dat ze meedoen aan de sale: Zalando, Bijenkorf, Nike, Zara, H&M, Hunkemöller, Monki, Forever21, Hudson’s Bay, Wehkamp, Pull & Bear, Adidas, Primark, ASOS, River Island en Mango.

Sommige ketens zijn al begonnen met de mid season sale, we verwachten dat de overige merken ook nog deze maand de najaarscollectie afprijzen. Nog even geduld dus.

Woehoe! Als je goedkoop kleding wilt shoppen moet je NU naar H&M gaan

Reageer op artikel:
Shopping queens opgelet! De mid season sale begint bijna
Sluiten