Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 25 maart 2017

Dit is waarom middelste kinderen de meest fantastische kinderen zijn

Ben jij het middelste kind? Dan ben jij van alle markten thuis. Lees hier waarom het zo fijn is om het middelste kind te zijn en je stiekem de oudste en jongste mag bedanken.

Jij bent super onafhankelijk

Kijk, niets ten nadele van je ouders, maar jij kreeg waarschijnlijk wel de minste aandacht. Dit is niet iets om boos op te zijn, juist súper handig. Je bent hierdoor een mega independent woman en daar mag je trots op zijn.

Bijbenen en wegrennen

Omdat je altijd je oudere broer of zus moest bijbenen en juist weg moest rennen van de jongste die jou leek in te halen, doe jij hard je best om je eigen stempel op dingen te plakken. Je bent vooruitstrevend ingesteld en haalt overal het maximale uit.

Je hebt een ijzersterke mening

Jij hebt je eigen mening, omdat je altijd jezelf ertussen uit hebt moeten redden. Deze mening schreeuw je niet van de daken, maar hou je voor jezelf. Totdat mensen het aan je vragen, want jij hebt wel degelijk je woordje klaar.

Je bent een échte peacemaker

Omdat je altijd tussen de ruzies en onenigheid van de oudste en de jongste inzat, ben jij een master bemiddelaar geworden. Dit is super handig, want in het bedrijfsleven zal jij daarom een super goede onderhandelaar worden.

Je hebt de grootste vriendengroep

Aangezien jij van zowel met de oudste als de jongste om hebt leren gaan, kan jij het goed met iedereen opschieten. Daarom heb jij als middelste kind de grootste vriendengroep. Vaak heb jij ook meerdere vriendengroepen, waar jouw siblings er één hebben.

Bedank jouw broers of zussen daarom maar hartelijk, want zij hebben er mede voor gezorgd dat jij zo’n fantastisch persoon bent geworden.

Heb jij zussen? Lees dan ook dit artikel: Geef je zus een knuffel! Zussen maken je gelukkiger én socialer

Reageer op artikel:
Dit is waarom middelste kinderen de meest fantastische kinderen zijn
Sluiten