Renée
Renée | LinkedIn Life 23 jul 2019

Lever dit jaar je vieze was in op Lowlands zodat je minder kilo’s over de brug hoeft te slepen

Is Lowlands ook dit jaar weer jouw hoogtepunt op je persoonlijke festival agenda? Dan hebben we genoeg nieuws, want je kunt met heel wat kilo’s minder de beruchte brug beklimmen door je was in te leveren bij de Miele Laundry Club.

Na een weekend Lowlands is je bagage nóg zwaarder dan op de heenweg door de liters bier, vocht en viezigheid die in al je festival outfitjes zijn getrokken. Maar maak je geen zorgen, de Miele Laundry Club is hier om je te redden.

Laat je kleding wassen bij de Miele Laundry Club

Voor het eerst in de lange geschiedenis van het Lowlands festival bestaat er zoiets als een wasservice. Dat jij en je vriendinnen daar maar al te graag gebruik van willen maken, snap je straks al helemaal. Voor €25 of je acht laatste festivalmuntjes lever jij je vieze kleding op maandagochtend namelijk in. Top toch?

Vervolgens hoef je niet meer hijgend de brug over en kun je rustig naar huis, omdat je drie kilo bij de was hebt achtergelaten. Daarna word je kleding voor je gewassen, gestreken én weer thuisbezorgd, zodat je er echt geen omkijken meer naar hebt.

Klinkt dat niet als muziek in je oren na een weekender? Wij denken van wel.

Lees ook: Benieuwd welk festival bij jou past? Dit is jouw perfecte ‘festivalmatch’ volgens je sterrenbeeld

Reageer op artikel:
Lever dit jaar je vieze was in op Lowlands zodat je minder kilo’s over de brug hoeft te slepen
Sluiten