Gina Koninkx
Gina Koninkx Love 24 mrt 2019

6 x de belangrijkste mijlpalen in jullie relatie die heel herkenbaar zijn

Jullie zijn al een tijdje gelukkig samen en delen de mooiste herinneringen. Een aantal bijzondere mijlpalen zijn ongetwijfeld herkenbaar voor jullie en je weet nog precies wanneer ze gebeurden:

1. De eerste keer seks

De eerste keer seks met je lover herinner jij je als de dag van gisteren. Stelletjes duiken gemiddeld na twee weken voor het eerst met elkaar het bed in. Sommige relaties beginnen juist in bed, en dat nemen wij jou echt niet kwalijk als jij daar een super aantrekkelijk vriendje aan over hebt gehouden.

2. Ik hou van jou

De vier magische woorden, maar ohhh wat kan het ongemakkelijk zijn de eerste keer. In 70 procent van de relaties is het de man die deze woorden voor het eerst uitspreekt.

‘Ik hou van jou’ wordt gemiddeld na zeven weken voor het eerst gezegd. Het is de ultieme bevestiging dat jouw relatie goed zit. Inmiddels zeggen jullie dit natuurlijk dagelijks tegen elkaar. Zo lief.

3. Elkaars vrienden ontmoeten

Jouw vriendinnen zijn de eersten die het horen als jij een relatie hebt natuurlijk. Het is dan ook niet zo’n big deal om elkaars vrienden te ontmoeten. Ze kennen jou al van de verhalen en daardoor voel jij je juist super speciaal. Deze stap is wat sneller gezet dan het ontmoeten van elkaars ouders, tenzij jouw toyboy nog thuis woont natuurlijk *knipoog*.

4. Elkaars ouders ontmoeten

Als hij wil dat je zijn ouders ontmoet weet je zeker dat hij serieus is. Daarom wil je er ook maar wat graag op je best uitzien om een goede indruk te maken. Daar heb je je echt wel druk om gemaakt destijds. Gelukkig is zijn zus inmiddels voor jou de zus die je nooit hebt gehad en voel je je helemaal op je gemak bij zijn ouders. Wedden dat jij hun lievelingsschoondochter bent.

5. Voor het eerst samen op vakantie

Voor het eerst samen op vakantie gaan kan best een uitdaging zijn. Je bent volledig op elkaar aangewezen en je bent 24/7 samen. Je hoopt natuurlijk dat dat goed gaat want dat zegt ook wel wat over de wens om samen te gaan wonen.

Gelukkig hebben jullie een fantastische eerste vakantie gehad samen en zou je nu het liefst met z’n tweeën de hele wereld rond willen reizen.

6. Samenwonen

Bij sommige mensen breekt het zweet uit als ze alleen al nadenken over samenwonen. Maar jullie waren er klaar voor om je aan elkaar te binden, een serieuze stap.

Jullie wonen nu in een prachtig appartement, en uhm over smaak valt te twisten, daar hebben jullie ongetwijfeld de nodige discussies over gevoerd. Maar het fijne is dat jullie allebei weten dat zoiets echt niet tussen jullie in komt te staan. Ahh, echte liefde.

Reageer op artikel:
6 x de belangrijkste mijlpalen in jullie relatie die heel herkenbaar zijn
Sluiten