Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Travel 1 april 2019

Pak je koffer maar in want je kunt nu voor een spotprijsje een super de luxe reis naar Milaan boeken

Vergeet Parijs, Londen en Budapest, Milaan wordt jouw volgende bestemming. Deze prachtige Italiaanse stad staat hoog bovenaan je bucketlist en het wordt tijd om hem er vanaf te vinken. Je spot hier niet alleen de nieuwste modetrends, je eet er ook de állerlekkerste ijsjes. Al overtuigd?

Als jij en je besties of je lover nog een leuke stedentrip willen maken hebben we een toffe deal voor je gevonden. Jullie kunnen namelijk voor een spotprijsje naar de mooiste stad van Italië vliegen én verblijven in het luxe Hilton hotel. Goals.

Goedkoop naar Milaan

VakantiePiraten heeft weer eens een heerlijke deal online staan en je boekt er nu ook een spotgoedkoop reisje naar Milaan. Voor maar 151 euro vliegen jullie heen en weer én verblijven jullie in het 4*-Hotel DoubleTree By Hilton. Waar wacht je nog op? Bel meteen je baas om vrij te regelen voor een reisje met jouw favoriete vriendin.

Milaan is één van de mooiste steden die Europa rijk is en deze foto’s bewijzen dat nog eens.

Hebben deze foto’s je overtuigd? De reis boeken kan hier.

Durf jij te gokken op een ticket naar Milaan? Bij de Albert Heijn kun je een verrassingstrip boeken voor maar 89 euro per persoon dus wie weet gaan jij en je bestie wel naar Milaan.

Reageer op artikel:
Pak je koffer maar in want je kunt nu voor een spotprijsje een super de luxe reis naar Milaan boeken
Sluiten