Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 5 feb 2018

Heet je lover William, Willem, Will of Wim? Dan heeft hij een grote kans miljonair te worden

Van Prins William tot Will.I.Am, William is een krachtige naam. En dat blijkt, want mannen die zo heten - of een naam hebben die afgeleid is van William - hebben meer kans om miljonair te worden.

Ben je aan het daten met een William, Willem, Will of Wim? Hou die gast dan nog maar even in het vizier. Want mannen met die naam kunnen wel eens heel succesvol worden. Als je zo heet heb je namelijk een grote kans om miljonair te worden.

We zijn natuurlijk totaal niet materialistisch of een golddigger of zo. En ook best feministisch. Dus we weten heus dat we voor ons eigen geld moeten zorgen en dat liefde belangrijker is. Maar toch, miljonair zijn is ook niet bepaald een afknapper. Of wel?

Meer kans om miljonair te worden

Uit onderzoek van Linda Rosenkrantz voor Nameberry.com blijk namelijk dat iemands naam invloed kan hebben op de bankrekening van die persoon. En William en afgeleiden daarvan (Bill bijvoorbeeld, Bill Gates), doet het erg goed.

Andere mannennamen die grote kans hebben op een dikke bankrekening: Amancio, Warren, Carlos, Jeff, Elon, Mark, Larry, Lawrence, Michael, Charles, David, Gerald, Roman en Richard.

Toch handig om te weten misschien. Op Tinder…

Reageer op artikel:
Heet je lover William, Willem, Will of Wim? Dan heeft hij een grote kans miljonair te worden
Sluiten