Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 17 sep 2018

Miljonair worden? Dan kun je het beste deze studie doen

Miljonair worden, het klinkt i-de-aal. Je nooit zorgen hoeven te maken of je de huur kunt betalen, eindeloos uit eten gaan (en alles bestellen wat je wil), je kledingcollectie iedere maand vernieuwen, je droomhuis laten bouwen en op vakantie gaan wanneer je wil en waar je wil. Klinkt perfect? Schrijf je dan snel in op de juiste studie. Want daar begint het allemaal.

Als je echt een miljonair wil worden zijn er best een paar dingen die je kunt doen om dat proces te helpen. En het begint allemaal met het kiezen van een studie.

Uit onderzoek van het Britse bedrijf Aaron Wallis Sales Recruitment blijkt namelijk dat je het beste engineering kunt gaan studeren aan de universiteit. Uit de studie blijkt namelijk dat 75 van de 100 rijkste mensen ter wereld een diploma hebben en 22 daarvan zijn afgestudeerd als ingenieur.

Lijkt bouwkunde je niets? Te zien aan de diploma’s van de meeste biljonairs kun je ook prima iets doen met rechten, IT, economie of bedrijfskunde. Ook een baan in de sales is een goede start.

Ook als dat je allemaal niets lijkt, is er nog hoop. Lees het hier: Nog geen idee wat je wil in het leven? Dat kan juist héél goed zijn

Reageer op artikel:
Miljonair worden? Dan kun je het beste deze studie doen
Sluiten