Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 26 okt 2017

Als je deze 9 dingen doet, zou je binnenkort zomaar eens miljonair kunnen worden

Er wordt wel altijd gezegd dat geld niet gelukkig maakt, maar heb je ooit wel eens iemand op een jetski gezien die niet lacht? Nee, wij ook niet. En bedenk je eens wat je nog meer allemaal kunt doen met genoeg centjes op zak. Als je het al helemaal voor je ziet maar nog niet in staat bent om het te realiseren, dan hebben we negen tips voor je. Zodat alles waar je nu aan denkt gewoon werkelijkheid wordt.

In feite kan iedereen miljonair worden. Maar het gaat er wel om dat je de juiste moves maakt die je in de goede richting brengen. En laten we die nu net voor je hebben.

1. Zorg voor meerdere inkomsten

Allereerst is het zaak om je inkomen te verhogen. Meerdere stromen van inkomsten zijn vaak dé key. Kijk daarom welke dingen je nog extra kan doen of overweeg een job switch waar je meer geld mee kunt verdienen. Als je nu vrijwel niks verdient, hoe groot is de kans dat je dat in de toekomst wél gaat doen? Als je geen vooruitzicht hebt op opslag, dan is het goed om na te denken hoe je dat wél voor elkaar krijgt.

2. Als je gaat sparen, ga dan investeren

Als je spaart, wat natuurlijk ook heel goed is om te doen, gebruik dat geld dan om later te investeren. Als je het maar gewoon spaart om het later te gebruiken als je in geldnood zit, dan zorgt dat geld natuurlijk niet voor meer geld. Investeren is een risico, wees daarom altijd voorzichtig. Maar wie niet waagt, wie niet wint.

3. Laat mensen zien dat je graag werkt

Als je behoorlijk wat centjes op de bank hebt staan, kun je twee dingen doen. Of je laat het aan iedereen zien en pronkt met een nieuw horloge en een dure auto. Of je gaat door waar je mee bezig bent en koopt je kleding nog gewoon bij de H&M. Dat laatste brengt je sowieso veel verder in het leven.

4. Blijf jezelf ontwikkelen

Blijf ook vooral aan jezelf denken. Maak iedere dag een half uurtje tot een uurtje tijd vrij om weer iets nieuws te leren. Of je nieuwtjes nu uit een boek haalt, op de televisie hoort of via een radiostation meekrijgt; alle beetjes helpen. En precies dat maakt jou een genie in jouw vakgebied.

5. Maak haalbare doelen

Maak voor jezelf een doel wanneer je wat wil bereiken. Daarbij is het handig om een plan te maken, waarmee je dat doel ook daadwerkelijk kan realiseren. Blijf jezelf motiveren zodat je het doel makkelijk binnenhaalt.

6. En houdt dat doel voor ogen

Maak een mooie inspiratievolle quote of afbeelding en hang die ergens goed zichtbaar op in je huis. Telkens als je ernaar kijkt word je weer herinnert aan je doel en dat kan je weer helpen om gemotiveerd te blijven. En motivatie verhoogt de kans om miljonair te worden.

7. Schenk aandacht aan je netwerk

Een groot netwerk hebben, kan je vaak ook verder helpen. Er hoeft maar net iemand te zijn die een fantastische baan voor je klaar heeft liggen of iemand die met jouw een geweldige samenwerking aan wilt gaan. Wie goed doet, goed ontmoet.

8. Geduld is een schone zaak

Wil je graag drie miljoen? Of liever twintig miljoen? Wat je dromen ook zijn; als je klein begint en stappen blijft maken, kan die twintig miljoen ook gewoon van jou zijn. Belangrijk is dat je gewoon geduld hebt, dan komt het allemaal wel.

9. Kijk wat andere miljonairs doen

Wat hebben andere miljonairs gedaan om te komen waar ze nu staan? Kijk bij deze mensen af en als je in de mogelijkheid bent, vraag hen om advies. Baadt het niet dan schaadt het niet.

In het kader van don’t dream it, just do it, kan jij ook gewoon een dikke moneyspender worden. Als je jezelf maar motiveert om er alles aan te doen wat ervoor nodig is, dan komt het helemaal goed.

Zo makkelijk en leuk kan het zijn om geld te verdienen: Geld verdienen met bier drinken? Jij kunt het doen als je de nieuwe biertester wordt

Reageer op artikel:
Als je deze 9 dingen doet, zou je binnenkort zomaar eens miljonair kunnen worden
Sluiten