Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 21 sep 2020

Miljuschka Witzenhausen krijgt eigen documentaire op Videoland over body positivity

Aan het Instagram-account van Miljuschka Witzenhauzen is heel duidelijk af te lezen dat zij een groot voorstander is van body positivity. Naast alle heerlijke recepten zien we ook regelmatig foto’s van haar in een ontbloot lichaam met de hashtag #eerlijkefoto. You rock Miljuschka. Goed nieuws: er komt een documentaire over Miljuscka en haar visie op body positivity op Videoland.

En dit zal sneller te zien zijn dan jij denkt. We hebben nog maar heel eventjes geduld nodig.

Miljuschka Witzenhauzen op Videoland

Op het Instagram-account wordt er snel het een en ander duidelijk over het maken van de documentaire. Onder een foto staat dat haar leven om eten draait. Maar dat ze een tijd terug een eerlijke foto postte ( met de hashtag #eerlijkefoto) en haar wereld daarna op zijn kop stond. De reacties waren volgens haar mega uiteenlopend, van positief tot negatief.

Juist om die reden heeft ze een documentaire gemaakt, die vanaf 1 oktober te zien zal zijn op Videoland. Miljuscka vertelt dat ze het beyond spannend vindt maar tegelijkertijd broodnodig.

Volgens Miljuschka leven we in een wereld waar iedereen gezien kan worden op social media. Daarnaast vindt ze dat de wereld nog nooit zo maakbaar is geweest qua beelden en zijn er nog nooit zoveel beelden op ons afgevuurd.

Vierdelige documentaire

Maar hoe gaat de documentaire dan heten? Je raadt het misschien al: #eerlijkefoto. Heel toepasselijk bij zowel Miljuscka zelf als het thema body positivity. In deze documentaire duikt Miljuschka Witzenhausen in de wereld van ‘ultrastrakke’ Instagrammers, die tot het uiterste gaan voor het perfecte plaatje.

Daarnaast komen ook Bekende Nederlanders aan de beurt zoals Linda de Mol, Victoria Koblenko en Famke Louise. Aan hen stelt ze de vraag: wat is voor jou een eerlijk beeld? Wij zijn benieuwd.

Lees ook: Nieuw op Videoland: dit zijn de queens van Drag Race Holland!

Reageer op artikel:
Miljuschka Witzenhausen krijgt eigen documentaire op Videoland over body positivity
Sluiten