Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 16 feb 2018

Zie je wel: Millennials in een relatie zijn de gelukkigste koppels op aarde

Oh, oh, oh. Er wordt altijd zoveel negatiefs gezegd over de millenial-generatie. We zijn lui, we zijn niet sociaal omdat we continu met onze telefoon bezig zijn, we zijn burned out. Maar wat kunnen ze niet zeggen? Dat we niet weten hoe je gelukkig moet zijn in een relatie.

Gelukkigste koppels

Datingsite eHarmony wilde graag weten welke generatie het gelukkigst is in hun relatie. Wat blijkt? Niemand minder dan jij, onderdeel van de millennial-generatie, behoort tot de gelukkigste koppels op aarde. Althans, als je een relatie hebt.

Onderzoek

In totaal gaf 64 procent van de respondenten aan dat ze gelukkig zijn in hun relatie. Maar de gelukkigste koppels zijn toch echt de stellen uit de millenial generatie (als je geboren bent tussen 1980 en 2000). Daar is een goede verklaring voor.

Relatietherapie

Er is namelijk geen generatie dat zo hard z’n best doet voor een relatie als de millennials. Zij vinden het makkelijker om een compromis te sluiten én staan ervoor open om in therapie te gaan om hun relatie te redden.

Ruziemakers

Dat is misschien ook wel nodig, want deze generatie maakt gemiddeld twee keer zoveel ruzie dan welke generatie dan ook. Maar zelfs dat geeft niet. Ondanks de ruzie en de passie zijn millennials alsnog erop gebrand om de relatie te laten slagen.

Ha. Reden genoeg om je vriendje nú te laten weten hoe gek je op hem bent.

Reageer op artikel:
Zie je wel: Millennials in een relatie zijn de gelukkigste koppels op aarde
Sluiten