Renée
Renée | LinkedIn Love 14 mei 2019

Holy sh*t! Milou is vreemdgegaan met Jietse en we kunnen nauwelijks geloven dat ze zoiets zou doen

Als je van iemand niet verwacht dat ze zou vreemdgaan, dan is het wel Milou van Temptation Island. Door iedere aflevering leerde je haar beter kennen en begreep je langzamerhand waar haar onzekerheid vandaan kwam. Maar wat blijkt? Ze is hartstikke vreemdgegaan met Jietse, aldus de verleider zelf.

Nu we dit nieuws horen zien we niets anders dan het verslagen gezicht van Heikki op ons scherm. Bij het allerlaatste kampvuur vertelde hij nog hoe hij alles voor deze vrouw over heeft. Zelfs als het betekent dat ze wantrouwend is. Daarom moet dit nieuws als een bom zijn ingeslagen bij hem. Mits het klopt, natuurlijk.

Milou vreemdgaan met Jietse

Milou ging vreemd met Jietse

Jietse vertelt aan Shownieuws zijn kant van het verhaal. We moeten het even verwerken, want we zijn in shock dat dit echt gebeurd kan zijn.

“We hebben wel een boeking gehad samen en daar hebben we gekust. Maar dat is ook het enige. Milou was de volgende dag terughoudender, omdat ze blijkbaar samen was met Heikki op dat moment. Dus ze is na Temptation wel in de fout gegaan met mij.”

Ja, Jietse is een leuke man, maar zou Milou echt haar relatie met Heikki daarvoor opgeven? De verleider vertelt dat de relatie in ieder geval even werd stopgezet

De reactie van Heikki

Het verhaal eindigt niet hier, want hoe kunnen we nu verklaren dat Heikki en Jietse nog samen zijn gespot in clubs zonder ruzie te krijgen met elkaar? Hij vertelt het volgende aan Shownieuws:

“Ik heb gesproken met Heikki en we kwamen wel echt heel goed overeen, omdat we heel open en eerlijk zijn geweest tegen elkaar. Heikki vond het niet zo leuk, maar hij apprecieerde het wel van mijn kant, omdat ik ook niet wist dat ze samen waren.”

Reageer op artikel:
Holy sh*t! Milou is vreemdgegaan met Jietse en we kunnen nauwelijks geloven dat ze zoiets zou doen
Sluiten