Renée
Renée | LinkedIn Life 18 sep 2018

Een mini biggetje is het perfecte huisdier om deze redenen

Het is roze (of nou ja, meestal), het knort en het is ontzettend schattig… Natuurlijk hebben we het hier over een mini varken. Zo’n biggetje is het perfecte huisdier en wel om de volgende redenen.

Let op, neem dit artikel met een korreltje zout. Je kunt namelijk niet zomaar een mini varken als huisdier gaan houden.

1. Een mini varken is ontzettend intelligent

Wie rondkijkt op het internet komt er al snel achter dat die lieve biggetjes onwijs intelligent zijn. Dat levert ongetwijfeld miljoenen hilarische momenten die jij kunt vastleggen voor jezelf en je vriendinnen. Die ongetwijfeld ook helemaal fan zijn van je nieuwe huisdier.

2. Ze zijn heel vriendelijk

Olifanten zijn hartstikke leuk om naar te kijken, maar in het wild zijn ze heus niet zo vriendelijk als je zou denken. Bij een biggetje is dat anders. Een mini varken is van nature namelijk vriendelijk.

Té schattig! Je kan nu ook in Nederland zwemmen met varkentjes

3. Een mini varken is natuurlijk onwijs schattig

Een hond of kat is natuurlijk schattig, maar een klein varkentje is de overtreffende trap daarvan. Oké, grote kans dat ze groeien. Maar hoe leuk is het om zo’n beestje te trainen en te laten socialiseren?

4. Al je vriendinnen willen continu bij je langskomen

Je vriendinnen hebben absoluut geen reden nodig om bij jou langs te komen, want dat doen ze toch al uit zichzelf. Maar geloof ons, als je zo’n lief beestje als huisdier hebt willen ze al helemaal graag op bezoek komen.

5. Ze zijn lekker eigenwijs

Een mini varkentje opvoeden is heel veel werk en dat kun je echt niet onderschatten. Ze zijn namelijk niet alleen intelligent, vriendelijk en schattig, maar ook eigenwijs. Maar hé, je leven is een stuk leuker als je zo’n eigenwijs beestje aan je zijde hebt.

Een mini koe is ook fantastisch.

Dit wil je hebben: Een fluffy mini-koe als huisdier

Reageer op artikel:
Een mini biggetje is het perfecte huisdier om deze redenen
Sluiten