Isis van Graas
Isis van Graas Travel 29 jan 2020

OMG! Bij Lidl boek je nu een minicruise voor jou en je lover naar Newcastle voor een prikkie

Altijd al op een cruise gewild? Dit is je kans, want deze aanbieding kan je écht niet aan je voorbij laten gaan. Lidl komt deze week met een top-aanbieding, namelijk een minicruise naar Newcastle voor een prikkie. Neem jij je lover mee of bel je een van je besties op?

Juist als je niet ellenlange dagen op een cruise wilt zitten is dit een fantastische deal. Deze minicruise brengt je in een nacht van IJmuiden tot New Castle. Perfect voor een mini stedentrip.

Minicruise naar Newcastle

Ben jij hoognodig toe aan een uitje maar wil je niet je hele salaris uitbesteden aan een mega vakantie? Dan is deze minicruise perfect voor jou. Met het cruiseschip van DFDS vaar je binnen een nacht naar het Engelse Newcastle. Dat klinkt je toch als muziek in de oren?

Boek hier de cruise via Lidl

Via Lidl boek je hier de DFDS driedaagse minicruise. Wat zit erbij inbegrepen? Tijdens de cruise is de transfer, uitstekend buffet en ontbijt inbegrepen. Een retour voor twee personen kost nu maar €98,00, dus dat betekent dat één van jullie helemaal gratis reist. Hoe fijn is dat?

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
OMG! Bij Lidl boek je nu een minicruise voor jou en je lover naar Newcastle voor een prikkie
Sluiten