De Japanse budgetwinkel Miniso komt volgend jaar naar Nederland toe en het assortiment bestaat uit 2000 producten

We kunnen wel uren in een HEMA en Action rondlopen en thuis komen met de leukste producten die we eigenlijk niet eens nodig hebben. Maar door de spotgoedkope prijs zijn wij meestal gelijk verkocht. Herkenbaar? Dan ga jij héél blij worden van dit nieuws. De Japanse budgetwinkel Miniso opent namelijk in 2020 de deuren in Nederland.

Van handdoeken tot een mooie vaas, het is allemaal te vinden in onze favoriete budgetwinkels. Daarom vinden wij het ook helemaal niet erg als er een nieuwe winkel met leuke koopjes naar Nederland komt.

Japanse budgetwinkel

Onze dromen komen uit, want in 2020 opent het Japanse bedrijf Miniso de deuren in Nederland. Geloof ons, hier vind jij echt wel wat je nodig hebt. Het assortiment bestaat namelijk uit maar liefst 2000 artikelen en dat is nog niet eens het leukste nieuws. De meeste producten kosten namelijk nog niet eens €5. Ja, dit is dus dé perfecte plek om helemaal los te gaan.

Het aanbod

Alles wat je zoekt is hier bijna wel te vinden. Op zoek naar iets voor in je huis? Bij Miniso ben je aan het goede adres. Maar ook voor de leukste cadeaus en accessoires kun je hier een bezoekje aan brengen.

Naast dat hun assortiment al zo ontzettend breed is, brengen ze per maand ook nog eens 600 tot 700 nieuwe producten uit. Hier hoef je dus nooit bang te zijn dat er niets voor je tussen zit.

Drie steden

In 2020 wil het Japanse budgetwinkel de deuren openen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven en uiteindelijk zelfs vijftig vestigingen in heel Nederland. Nog even geduld dus, maar gelukkig vliegen de weken voorbij. Wij weten in ieder geval waar we volgend jaar zeker een kijkje willen gaan nemen.

Lots and lots of wonderful memories they have left us with, making this world ever so beautiful. #miniso #minisolife #minisolove

799 Likes, 2 Comments – MINISO (@miniso.official) on Instagram: “Lots and lots of wonderful memories they have left us with, making this world ever so beautiful….”

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
De Japanse budgetwinkel Miniso komt volgend jaar naar Nederland toe en het assortiment bestaat uit 2000 producten
Sluiten