Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 4 november 2017

OMG! Deze schattige Minnie Mouse-accessoirelijn is te fashionable voor woorden en wil je nu hebben

Vroeger was Minnie Mouse onze grootste Disney-heldin. En nu nog steeds is het figuur het schattigste ooit op deze wereld. Het liefst omringen we ons de hele dag met die grote, zwarte oortjes met dat lieve rode strikje. Of dat nu op een tasje is op sieraden. Klinkt als een droom, is het niet.

Oke, we geven toe dat niet iedere kledingstuk of kettinkje met Minnie of Mickey Mouse even leuk is. We zijn natuurlijk geen tien jaar oud meer. Maar deze nieuwe Minnie Mouse accessoires zijn ècht zo fashionable en schattig, dat je ze nu wilt scoren.

Schattige Minnie Mouse accessoires

De collectie is on trend door het feit dat Kate Spade een rol speelt in dit hele verhaal. Kate Spade is een Amerikaans accessoiremerk met super mooie tassen en andere accessoires. Echt waar, Google het maar. De ontwerpers achter het merk weten in ieder geval wel waar ze het over hebben.

De Minnie Mouse-accessoirelijn bestaat uit maar liefst negentien items. Je hebt keuze uit tasjes, kleine portemonnees, telefoonhoesjes, sleutelhangers, ringen, armbanden, oorbellen en kettingen. En echt, ze zijn super modieus. Geen spul voor kleine meisjes.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Op de website van Kate Spade zijn maar een paar items voor ons dutchies beschikbaar. Maar als je benieuwd bent naar de hele collectie, dan kijk je hier. De prijzen van de tassen zijn uiteraard iets hoger dan de prijzen van de sieraden. Maar wow, hoe mooi is deze collectie. Daar heb je toch wel wat moneys voor over?

Dit vind je waarschijnlijk ook super leuk: Cute! Haal de Minnie Mouse in je naar boven met dit nieuwe gezichtsmasker van ASOS

Kate SpadeCosmopolitan

Reageer op artikel:
OMG! Deze schattige Minnie Mouse-accessoirelijn is te fashionable voor woorden en wil je nu hebben
Sluiten