Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 22 september 2017

Cute! Haal de Minnie Mouse in je naar boven met dit nieuwe gezichtsmasker van ASOS

Ook al horen we misschien niet meer helemaal bij de doelgroep van Disney, dat neemt niet weg dat we het nog steeds leuk vinden om een Disney-film mee te pakken. Of om Disney-items te scoren, zoals schattige kerstballen. ASOS weet dit als geen ander en heeft nu snoezige maskertjes op de website staan.

Disney-spullen zijn nog net niet op iedere hoek van de straat te vinden, maar wel in een heleboel winkels en op veel websites. Naast kerstballen bestaat er ook een Mickey Mouse-stoel, een schelp om in te slapen à la Ariël en Disney-tassen. Zelfs op beautygebied kun je je nu helemaal in Disney-thema wanen.

Minnie Mouse gezichtsmasker

Het gezichtsmasker is al voorgevormd en, zoals je wel al verwacht had, is het gezicht van Minnie Mouse erop afgebeeld. De maskertjes zijn bedoeld om je huid te kalmeren. Dit is de taak van het toegevoegde rozenwater, dat bekend staat om kalmerende en hydraterende eigenschappen.

Breng het masker aan op een gereinigde huid. Na 10 tot 12 minuutjes ben je al klaar en kun je het masker van je gezicht halen. Of, als je nog even in de rol van Minnie Mouse wil blijven, kun je het masker natuurlijk wat langer op je gezicht laten zitten.

Misschien wil je dit gezichtsmasker ook wel eens proberen: Too Faced heeft nu een glittermasker en het is meer dan magisch

Reageer op artikel:
Cute! Haal de Minnie Mouse in je naar boven met dit nieuwe gezichtsmasker van ASOS
Sluiten