Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 25 mei 2018

Deze rosé gouden Minnie Mouse oren zijn nóg een reden om deze zomer nog naar Disneyland Parijs te gaan

Disney is geweldig om verschillende redenen. Niet alleen vanwege de films - nostalgie! -, maar ook vanwege de fantastische interieur spulletjes - dankje, Primark - en Disneyland Parijs. Je hebt vanaf nu een reden om dit jaar nog eens te gaan, want bij Disneyland Parijs worden nieuwe Minnie Mouse oren verkocht.

Het is rosé goud, het schittert en je wil het hebben… Maak kennis met de nieuwe Minnie Mouse oren die vanaf nú verkrijgbaar zijn in Disneyland Parijs.

Rosé gouden Minnie Mouse oren

Eén van de leukste dingen aan Disneyland Parijs is natuurlijk dat je ongegeneerd je Minnie Mouse oren kunt opzetten zonder dat iemand er ook maar iets van zegt. En nu we het er toch over hebben: het was kennelijk tijd voor een upgrade, want er is zojuist een rosé gouden paar aan het assortiment toegevoegd.

Het zorgt op social media in ieder geval voor de nodige hysterie en als je de oortjes ziet begrijp je vast wel waarom. Ze zijn er mega fantastisch uit. Eerlijk, zo wil jij toch ook Instagram foto’s maken de Mad Hatter tea cups betreden?

Trommel maar snel je besties op, jullie gaan naar Disneyland Parijs.

Reageer op artikel:
Deze rosé gouden Minnie Mouse oren zijn nóg een reden om deze zomer nog naar Disneyland Parijs te gaan
Sluiten