Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 10 jan 2018

Hardop lachen: Er bestaat een missverkiezing voor vagina’s

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste vagina van het land? Al jaren worden er miss verkiezingen gehouden. Maar nu is er een nieuwe variant in het leven gebracht die werkelijk waar hilarisch is. Een miss verkiezing voor je vagina. Hier gaan we dan.

Sommige vrouwen weten niet hoe ze er van onder uitzien, anderen hebben wel eens gekeken. Maar wij kennen persoonlijk niemand die zo trots op is op haar vagina dat ze er mee wil strijden om verkozen te worden als ‘mooiste vagina ter wereld’. Toch kan het nu wel want er is een heuse missverkiezing voor je vagina waar je aan mee kunt doen.

Missverkiezing voor je vagina

Als je denkt aan een missverkiezing dan denk je aan mooie slimme vrouwen die in prachtige kleding over een catwalk lopen, een talent op het podium laten zien en wereldvrede wensen. Je denkt niet aan een vagina toch? Vanaf nu wel.

Brian Sloan, een ondernemer in de seksspeeltjes industrie, vond het tijd om een verkiezing voor de mooiste vagina ter wereld in het leven te roepen. Iedereen die een vagina heeft kan meedoen en iedereen op het internet kan stemmen. Het enige wat je als stemmer hoeft te doen is de vagina’s een cijfer geven tussen de 1 (niet zo mooi) en 10 (super hot).

Jackpot

De vagina van de winnares wordt vereeuwigd. De winnares wordt namelijk naar Los Angeles gevlogen zodat er een 3D scan van haar vagina gemaakt kan worden. Deze scan dient vervolgens als uitgangspunt voor een nieuw seksspeeltje. Want van de mooiste vagina ter wereld moeten meerdere mensen kunnen genieten toch?

Je kan er overigens ook nog een geldbedrag mee winnen, 500 dollar om precies te zijn. Nummer twee krijgt 200 dollar en nummer drie 100. Het is maar wat je je vagina waard vindt..

Memorie spelen

Mocht je je vagina niet tentoon willen stellen in deze missverkiezing voor je vagina dan kun je dit ook als een kans zien om door heel veel vagina’s te scrollen. Gluren is altijd leuk.

Reageer op artikel:
Hardop lachen: Er bestaat een missverkiezing voor vagina’s
Sluiten