Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 11 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Zo zag verleider Mitch uit Temptation Island VIPS er vroeger uit

Mitch herken je natuurlijk aan zijn kale koppie. Maar de verleider uit Temptation Island VIPS heeft er niet altijd zo uit gezien. Benieuwd hoe hij eruit zag? Wij hebben een foto voor jou.

Als je op zoek bent naar de nieuwste roddels en nieuwtjes over een van je favoriete guilty pleasures kan je altijd rekenen op Michella Kox. Zo verschijnen er vaak filmpjes en foto’s op haar Facebook. Zo ook een foto van verleider Mitch Alberg. En wij kunnen jou vertellen dat hij er vroeger heel anders uit zag.

Dit is hoe verleider Mitch er vroeger uit zag

Verleider Mitch ging niet altijd met een kaal koppie door het leven. Jaren geleden had hij namelijk nog een donkere bos krullen en we moeten zeggen, ook al is hij door de jaren heen veranderd het staat ‘m allebei hartstikke goed.

Tijdens een van de afleveringen vergelijken Channah en Pommeline hem met Wentworth Miller, de acteur die Michael Scofield speelt in de spannende serie Prison Break. Zou hij vroeger ook al een jonge Michael zijn, maar dan met een bos donkere krullen?

Michella Anne Fleur Kox

Voor alle mensen die VIP’s kijken en mitch kennen ??? is die ff goed ontwikkeld daar lijkt hij nog niet op die van prison break ?

Meer over Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Zo zag verleider Mitch uit Temptation Island VIPS er vroeger uit
Sluiten