Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 23 jul 2020

Nieuw in de schappen: M&M repen en geloof ons, ze zijn goddelijk

Grijp jij ook bij de eerste beste tegenslag naar chocola? Of is chocola simpelweg gewoon the best en jouw dagelijkse snack? Dan hebben wij goed nieuws. Er is namelijk iets heel leuks op de markt gekomen, namelijk een heuse M&M reep.

Dat wordt smullen…

M&M reep

Het is feest, want sinds kort liggen er M&M repen in het schap. Zeg maar bye bye tegen de ouderwetse zakken en hallo tegen de overheerlijke repen. En het leuke is: er zijn vijf verschillende soorten smaken. De heerlijke melkchocoladereep gevuld met M&M’s zijn er in de smaken: amandel, hazelnoot, choco, pinda of crispy. Voor welke ga jij? Of je probeert ze lekker allemaal, wij zeggen niets ;-).

Wil je nog meer M&M producten in je huis hebben?

Er bestaat ook een M&M spread voor op brood (!). Je leest het goed. Ze hebben een heerlijke krokante M&M spread die uiteraard naar chocolade M&M’s smaakt. Zie jij jezelf al lekker daarvan genieten tijdens je wekelijkse zondagochtend-ontbijtje? Wij in ieder geval wel.

M&M spread kopen

Vooralsnog is de M&M-spread alleen in Engeland te krijgen. In Nederland moeten we dus nog even wachten, tenzij je bereid bent met een lege koffer een retourtje Engeland te pakken en met een gevulde koffer weer terug te komen. En hey, vergeet ons dan ook niet even te trakteren op een pot, wil je?

Nieuwe repen

Wat betreft de nieuwe M&M repen, die kun jij vandaag nog kopen in de winkel. Ze liggen al in de schappen bij jouw Appie om de hoek. Met wie ga je vanavond alle varianten proberen? Heb jij geen Albert Heijn in de buurt? Dan ben jij bij de Jamin ook aan het goede adres. Wedden dat je daar niet met alleen de M&M reep naar huis gaat?

Lees ook: Over 40 jaar zou er geen chocolade meer zijn en we hopen ZO dat het niet waar is

Reageer op artikel:
Nieuw in de schappen: M&M repen en geloof ons, ze zijn goddelijk
Sluiten