Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 13 feb 2017

Oh lord! Er komen M&M’s die smaken naar vanille cupcakes

De tijd dat je alleen kon kiezen tussen ‘gewone’ M&M’s, de M&M’s met pinda’s of de crispy variant, is verleden tijd. Tuurlijk, die smaken zijn nog steeds verrukkelijk. Maar nu komt er een smaak aan die alle andere smaken overtreft. Er komen namelijk M&M’s die smaken naar vanille cupcakes.

Onlangs werd al bekend dat er Cheesecake M&M’s komen. En dat liet je hart waarschijnlijk al een sprongetje overslaan. Maar nu komt er nóg een nieuwe smaak en we moeten zeggen dat het water ons al in de mond loopt. (Sorry als je dat vies vindt, maar god, het is gewoon té lekker).

We spotten de nieuwe variant op Instagram. Op de foto is te zien dat de Vanilla Cupcake M&M’s in een paars zakje zitten. En dat doet weer vermoeden dat ze speciaal voor Pasen op de markt komen.

Coming soon: Vanilla Cupcake M&M's! This white chocolate variety will be a Target exclusive when the Valentine's candy turns to Easter. This image is from an upcoming Target flyer and was uploaded to TheCouponingCouple.com. Check them out for… coupon stuff! (Thank you @nickelessrogers for the heads up)

A photo posted by JunkBanter.com ???? (@junkbanter) on

Hier bestel je de Vanilla Cupcake M&M’s

Het slechte nieuws is dat deze M&M’s exclusief te koop zullen zijn bij de Amerikaanse supermarktketen Target. Maar het goede nieuws is dat je gewoon online kunt shoppen bij Target. Én dat ze op de webshop van de supermarkt nog veel meer bizar lekkere M&M’s verkopen. Wat dacht je van pure chocolade met mint, Valentines Cherry Milk en Coffee Nut Chocolates.

Zit jouw winkelmandje al vol goddelijke M&M’s?

Lees dit ook: Droombaan alert! Er is een vacature voor chocoladetester en jij kunt het worden

Reageer op artikel:
Oh lord! Er komen M&M’s die smaken naar vanille cupcakes
Sluiten