Oh yes: 7 x mode-items waarin we deze zomer willen shinen

Het is bijna zomer en dat betekent… fleurige en zonnige mode items die we post-quarantaine gaan rocken. Weet je nog niet wat je aanmoet naar je eerste etentje buiten de deur? Be inspired: deze microtrends zien we in 2020 overal en we worden er erg enthousiast van.

Mode items voor de zomer van 2020

Van opvallende kleuren tot printjes en accessoires: dit zijn de mode items die je wilt aanschaffen voor aankomende zomer. Welke trend is jouw favoriet?

1. Alles met bloemenprint

Buiten staat alles in volle bloei en ook als het op onze garderobe aankomt willen we bloemen zien. Het is je vast niet ontgaan dat bloemen in 2020 de modewereld overnemen en iedereen zich maar wat graag kleedt als menselijke bloemenkrans. Wij worden vrolijk van deze trend.

2. Picknick prints

Je weet wel, printjes die je doen denken aan een picknickkleed. Of de binnenkant van je rieten mand met bestek. Deze trend neemt ons mee naar een koud glas rosé en brood met dip in het park. Kun je niet fout mee gaan, als je het ons vraagt.

3. Bucket hats

Als je fan bent van hoedjes en andere hoofddeksels heb je je waarschijnlijk al aan deze trend gewaagd. Draag je normaal geen hoeden? Dan wil je tóch aan de bucket hat, geloof ons. De hoedjes zijn helemaal in de mode en staan iedereen goed, zolang je ze met genoeg confidence draagt. En je gezicht verbrandt niet. Win!

4. A-lijn pasvormen

Er zijn een hoop strakke items te verkrijgen, maar wijd uitlopende rokken en jurken zijn het in 2020 ook helemaal. Je weet wel, van die jurken waar je een soort romantisch wolkje in wordt. En waar je heerlijk vrij in kunt bewegen. Plus jezelf zo comfortabel mogelijk vol in kunt eten tijdens barbecue nights. Van ons mag deze pasvorm altijd in de mode blijven.

5. Nike crop tops

Een trend die absoluut deels tijdens de quarantaine is ontstaan: Nike sokken en crop tops. Het topje onder een blazer of gewoon, op een broek. De sokken stoer en casual boven je sneakers uit. Zit heerlijk, dus aan deze mode trend kunnen we wel wennen.

6. Bermudashorts

Wij moeten er nog een beetje aan wennen, maar dit opvallende kledingstuk is terug van weggeweest. Tijdens de afgelopen modewerken in Milaan, New York, Londen en Parijs werd duidelijk dat de knielange broek het weer helemaal is op het moment. Ga jij ‘m dragen deze zomer?

7. Oranje mode

Het is niet de meest gangbare kleur, maar oranje is een instant mood-booster en dat weet de modewereld ook. Menig influencer heeft een item in deze opvallende kleur aan haar 2020 garderobe toegevoegd. En nu willen wij ook. Iets met orange is the new black?

Lees ook:

 

Reageer op artikel:
Oh yes: 7 x mode-items waarin we deze zomer willen shinen
Sluiten