Mode Matchmaker: Maak een verbluffende indruk op je eerste werkdag

De sollicitatieprocedure heb je doorstaan en je bent aangenomen. Je bent blij, maar dan komt de vraag: wat trek je aan op je eerste dag? Je wilt professioneel overkomen en wilt daarom iets aan wat kwaliteit uitstraalt. Je outfit moet ook uniek zijn, vind je. Hoe pak je dat aan?

Je wilt een leuke collega zijn en ook professioneel overkomen. Je wilt niet iets aan wat iedereen heeft, je wilt uniek zijn. Uitpakken zonder gelijk blut te zijn. En het liefst nog iets van Chanel. Dat is heus niet onmogelijk.

Met deze outfit hoef je je geen zorgen meer te maken hoe je er uit ziet of hoe je overkomt, en kun je je weer focussen op hoe fijn het is dat je een nieuwe baan hebt.

Investment pieces

We hebben twee outfits samengesteld uit het assortiment van The Next Closet. Dit is de online marktplaats voor tweedehands designerkleding. Hier vind je je favoriete designermerken tegen een lagere prijs.
Hier kun je een outfit voor je eerste werkdag aanschaffen én daarna eventueel direct weer verkopen als je denkt dat je deze look maar één keer zult dragen. Zie het als een soort van belegging, want wie weet verkoop jij je outfit wel weer met winst.

Formeel en elegant

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Is jouw werk formeel maar wil je geen saaie outfit? Dan is deze outfit helemaal iets voor jou. Deze klassieke wijnrode jurk van Alexander Wang is elegant en formeel tegelijk. Combineer met mooie suède pumps van Karen Millen en maak je outfit af met een chique blazer van Denham.

Sophisticated

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Als jouw werk wat informeler is, dan is dit jouw outfit. Kies voor deze mooie blouse met print van By Danie en combineer het met deze flared broek van Prada. Je outfit is helemaal af met deze stoere zwarte Isabel Marant enkellaarzen.

The Next Closet

Via de Nederlandse marktplaats voor merkkleding – of noem het een fashion walhalla – kun je super makkelijk en snel kleding kopen en verkopen. The Next Closet maakt unieke designer kleding betaalbaar en helpt je om geld te verdienen. Kopen via de webshop is daarom echt een investering.
Mocht je nog niet overtuigd zijn dat het een investering is om tweedehands designerkleding te kopen: het is ook nog eens ontzettend duurzaam. Meer excuses om te shoppen heb je toch niet nodig?

Reageer op artikel:
Mode Matchmaker: Maak een verbluffende indruk op je eerste werkdag
Sluiten