Mode matchmaker: Met deze outfits maak je een goede indruk bij je schoonouders

Je hebt wel eens van die situaties waar je sowieso goed voor de dag wilt komen en een spetterende indruk wilt maken, niet alleen met je persoonlijkheid maar ook met je outfit. Bij de schoonouders bijvoorbeeld. Als je wordt uitgenodigd voor een etentje of gewoon voor een kopje koffie, dan vind je het leuk om eens een goede indruk achter te laten in een blitse outfit waar niet iedereen in loopt. Hoe doe je dat?

Een spetterende outfit vinden is vaak een hele opgave. Wat zit comfortabel maar ziet er toch mooi uit? Je wilt niet een over the top outfit maar wel iets waarmee je indruk maakt zodat de schoonouders jou niet snel zullen vergeten.

Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om iets te dragen waarin niemand jou eerder heeft gespot. Uitpakken zonder gelijk blut te zijn. En het liefst iets van een mooi designermerk. Dat is heus niet onmogelijk.

Investment Pieces

We hebben twee outfits samengesteld uit het assortiment van The Next Closet. Dit is de online marktplaats voor tweedehands designerkleding. Hier vind je je favoriete designermerken tegen een lagere prijs.
Hier kun je een fancy outfit voor je diner aanschaffen én daarna eventueel direct weer verkopen als je denkt dat je deze look maar één keer zult dragen. Zie het als een soort van belegging, want wie weet verkoop jij je outfit wel weer met winst.

Chic

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Als je wordt uitgenodigd voor een etentje dan wil je wat chiquer voor de dag komen. Deze zwarte semi-transparante jurk met subtiele cut-outs van BDBA is daar perfect voor. Combineer met deze killer heels van Golden Goose om een statement te maken. Deze stijlvolle bordeaux rode Chanel Old Medium Boy bag maakt je outfit af.

Casual

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Als je voor de casual look wilt gaan maar niet in je saaie spijkerbroek wilt aankomen dan is deze outfit iets voor jou. Draag een mooie leren zwarte broek van Goosecraft en combineer het met deze prachtige Karl Lagerfeld trui die gemaakt is van wol en cashmere. Met deze gewilde sneakers van Isabel Marant zie je er fantastisch uit.

The Next Closet

Via de Nederlandse marktplaats voor merkkleding – of noem het een fashion walhalla – kun je super makkelijk en snel kleding kopen en verkopen. The Next Closet maakt unieke designer kleding betaalbaar en helpt je om geld te verdienen. Kopen via de webshop is daarom echt een investering.
Mocht je nog niet overtuigd zijn dat het een investering is om tweedehands designerkleding te kopen: het is ook nog eens ontzettend duurzaam. Meer excuses om te shoppen heb je toch niet nodig?

Reageer op artikel:
Mode matchmaker: Met deze outfits maak je een goede indruk bij je schoonouders
Sluiten