Mode matchmaker: Zo straal jij op een bruiloft

Een bruiloft en/of een bruiloftsfeestje van familie of vrienden, een speciale dag voor het echtpaar en je wilt er perfect uit ziet. Je vindt het heerlijk om te shoppen voor speciale gelegenheden. Maar dan wil je natuurlijk wél een bijzondere outfit, waar niet iedereen in loopt. Hoe doe je dat?

Een mooie en elegante outfit vinden voor een bruiloft kan best lastig zijn. Je wilt een jurkje dat comfortabel is en het mag natuurlijk geen wit zijn. Daarnaast wil je ook een jurkje dat je ‘s avonds aan kan tijdens het feest. Een bruiloft is een bijzondere dag en daar hoort zeker niet zomaar een jurk bij.

Je wilt een jurkje waar niemand jou nog in heeft gespot. Het moet een bijzondere jurk zijn die iedereen nog zal herinneren zonder dat je te diep in je portemonnee hoeft te graaien. Die hakken van Jimmy Choo droom je van. Onmogelijk? Nee hoor.

Investment pieces

We hebben drie outfits samengesteld uit het assortiment van The Next Closet. Dit is de online marktplaats voor tweedehands designerkleding. Hier vind je je favoriete designermerken tegen een lagere prijs.
Hier kun je een super mooie outfit voor een bruiloft aanschaffen én daarna eventueel direct weer verkopen als je denkt dat je deze look maar één keer zult dragen. Wie weet verkoop jij je outfit wel weer met winst, een soort belegging dus.

Shine in metallic

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
Wil je een zachte outfit maar toch een beetje opvallen? Dan is deze outfit helemaal iets voor jou. Deze prachtige cocktailjurk van Atos Lombardini heeft een mix van materialen. Deze draag je met neutrale peeptoes van Jimmy Choo.

Flamboyant in rood

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
Rood staat voor romantisch. Een kleur die perfect is om te dragen naar een bruiloft. In deze flamboyante rode jurk van Turnover zal je een goede indruk maken. Draag daarbij deze zwarte pumps van Jimmy Choo en jouw outfit is helemaal af.

Casual sweet

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
Deze lieflijke roze jurk van Diane von Furstenberg is om bij weg te dromen. Als je niet de hele dag op hakken kunt lopen, dan zijn deze witte flatjes van Celine perfect voor jou.

The Next Closet

Via de Nederlandse marktplaats voor merkkleding – of noem het een fashion walhalla – kun je super makkelijk en snel kleding kopen en verkopen. The Next Closet maakt unieke designer kleding betaalbaar en helpt je om geld te verdienen. Kopen via de webshop is daarom echt een investering.
Mocht je nog niet overtuigd zijn dat het een investering is om tweedehands designerkleding te kopen: het is ook nog eens ontzettend duurzaam. Meer excuses om te shoppen heb je toch niet nodig?

Pop-up store

Wil je de kleding liever in het echt zien? Er komt een pop-up event op 15 oktober aanstaande! Go en spend al je salaris, want nogmaals het is en blijft een goede investering.

Reageer op artikel:
Mode matchmaker: Zo straal jij op een bruiloft
Sluiten