Trend alert! Deze zes trends gaan we in 2019 overal zien

Bij een nieuw jaar horen ook nieuwe trends. Gelukkig blijven we nog een paar van onze favoriete mode trends uit 2018 terugzien. Die dure corduroy pakken hebben we natuurlijk niet voor niks aangeschaft. Deze en vijf andere trends gaan in 2019 het straatbeeld veroveren.

De winter sale is begonnen en dat is hét moment om je favoriete items te scoren voor een spotprijsje. Het goede nieuws is dat een deel van de collectie die in december al in de winkel lag in 2019 nog steeds een hype is.

1. Leer

Ja hoor, de motorbike look blijven we in 2019 nog steeds veel zien. Alle items in de kledingkast mogen van (faux) leer zijn, zelfs je overhemd. Combineer je leren items met een paar cowboyboots en zachte trui.

2. Corduroy

Wij nemen nog lang geen afscheid van de corduroy pakken. De nieuwe collectie bestaat bijna volledig uit deze fluwelen ribstof en de helft daarvan hangt al in jouw kledingkast. De pakken hype is dus ook nog lang niet voorbij en dat is maar goed ook want dat heeft ons al redelijk wat gekost.

3. Versace stijl

De Versace stijl begint langzaam op te komen. Kleding voorzien van kettingprint heeft een chique uitstraling en je mag deze drukke print ook combineren met andere drukke printjes. Omdat we Versace toch een beetje duur vinden kopen wij gewoon een replica bij Zara.

4. Satijn

Een satijnen stofje valt mooi om je lichaam heen. In 2019 gaan we veel satijn voorbij zien komen in zachte pasteltinten. Paars, perzik en roze, maar ook in het bordeauxrood of zwart.

5. Bruin

Aardetinten komen terug in het straatbeeld. De bruine tinten worden vooral gecombineerd met crème, wit en
bruin, aardetinten combineren met crème en wit.

6. Coltrui

Je coltrui hoeft nog lang niet terug de kast in (zeker als het zo koud blijft de komende maanden). Alle kleuren mogen, en wie er echt volgens de allerlaatste trends bij wil lopen draag je een coltrui in een fluorkleur.

Reageer op artikel:
Trend alert! Deze zes trends gaan we in 2019 overal zien
Sluiten