Klein maar fijn: de leukste mode voor meiden onder de 1.60 meter

Klein, maar fijn. Wij zetten de leukste mode op een rij voor alle meiden onder de 1.60 meter. ‘Klein’ zijn heeft zo zijn voordelen, bewijzen onderstaande looks.

Ben jij altijd de kleinste van je vriendinnengroep? Sta je altijd op je tenen op groepsfoto’s? Dat zullen veel meiden herkennen. Een kleine lengte is soms onhandig, maar vaak juist leuk. Plus: er zijn ook nog eens heel veel looks die extra leuk staan bij meiden onder de 1.60 meter.

Mode voor meiden onder de 1.60 meter

Omdat wij vinden dat er best wat meer aandacht geschonken kan worden aan meiden onder de 1.60 meter, zetten wij de leukste mode looks voor jouw lengte op een rij.

mode

1. Wallis Petite jurkje €43,95

Verticale lijnen staat extra goed als je wat kleiner bent, zeker op een jurkje. Hierdoor lijk je een stukje langer, mocht je dat willen. Kies een overslagjurkje dat je silhouet breekt.

mode

2. Topshop Petite midirok €39,95

Heb jij altijd moeite met het vinden van de perfecte midirok omdat ze altijd tot je enkels komen? Zoek niet verder, want dit exemplaar van Topshop Petite is perfect. Doordat de rok tot halverwege je kuit rijkt, worden je benen optisch langer.

mode

3. Even&Odd Petite korte top €16,95

Deze korte top van Even&Odd Petite is perfect voor als je een kort bovenlichaam hebt. Doordat de top een beetje ‘rommelig’ is, lijk je langer.

mode

4. Reiss 7/8 pantalon €180

Deze pantalon past goed bij meiden onder de 1.60 meter vanwege de lengte. Met een 7/8 broek komen schoenen nog mooier uit, zeker als je gaat voor een paar killer heels.

mode

5. &Other Stories slingbacks €99

Het grootste voordeel van niet heel lang zijn is natuurlijk dat je zelfs met de hoogste hakken niet boven iedereen uittorent. Hierdoor heb jij extra veel keus als het op schoenen aankomt. Ben je ook nog gezegend met kleine voeten? Dan zien je schoenen er extra cute uit.

Ben je op zoek naar meer mode-inspiratie? Bekijk dan ook onze artikelen over de nieuwe pofmouw en waarom ieder meisje een designertas verdient.

Reageer op artikel:
Klein maar fijn: de leukste mode voor meiden onder de 1.60 meter
Sluiten