Modellen van de Fashion Week geven dé tips voor een perfecte huid

Wanneer je zoveel en zo vaak make-up draagt als de modellen van de NYFW dan kan het bijna niet anders of je huid gaat een keer protesteren. Hoe kan het dan dat  ze keer op keer shows lopen met een flawless huidje? Check snel welke huidverzorgingsproducten zij gebruiken om hun huid in perfecte conditie te houden.

Anastasia Ivanova

De skincare routine van Anastasia bestaat uit vier simpele producten. ’s Ochtends en ’s avonds reinigt ze haar huid met producten van Bioderma, om vervolgens het Beauty serum van Caudalie eroverheen te gebruiken. Om haar lippen zacht en gehydrateerd te houden gebruikt ze Carmex lippenbalsem. Maar waar ze in deze koude tijden echt bij zweert is het good old blauwe blikje Nivea.

Mari Agory

Mari’s grote geheim is cacaoboter. Na het douchen smeert ze zich van top tot teen hiermee in, terwijl haar huid nog vochtig is. Hierdoor worden de verzorgende bestanddelen nog beter opgenomen door de huid.

Jeanne Cadieu

De tip die Jeanne geeft is om zo min mogelijk make-up te dragen en te zorgen voor een uitgebalanceerd dieet. Verder zorgt ze voor extra hydratatie van haar huid door het gebruik van Avène Skin Recovering Cream.

Carmen Julia Durán

Sommige beauty secrets vind je gewoon bij de supermarkt. Zoals de amandelmelk waarmee Carmen Julia twee keer per dag haar gezicht reinigt. Wel zegt ze erbij dat beauty van binnenuit komt, en dat het dus minstens zo belangrijk is om goed voor je lichaam te zorgen.

Juana Burga

Juana heeft een heleboel tips om te delen. Zo is ze een enorme fan het double cleansing systeem waar ze in Azië veel mee werken. Maar ook DIY maskertjes vindt ze geweldig. Zo is volgens haar een masker van bananen enorm goed om je gezicht weer een beetje op te peppen wanneer je vermoeid bent. Prak gewoon een stukje banaan en smeer dit op je gezicht. Na een minuutje of vijftien kun je het afspoelen en zul je zien dat je huid steviger en helderder is. En natuurlijk drinkt ze ook veel water om haar huid in goede conditie te houden.

Sabrina Ioffreda

Ook Sabrina heeft een DIY tip. Zij vernevelt namelijk rozenwater over haar gezicht tegen een droge winterhuid. Rozenwater maak je gemakkelijk zelf, of koop je bij de drogist.

Reageer op artikel:
Modellen van de Fashion Week geven dé tips voor een perfecte huid
Sluiten