Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 4 mei 2020

Modern Family seizoen 9 en 10 staan binnenkort op Netflix en dit is wat je wil weten

Zijn jullie net zo excited over dit nieuws als wij zijn? Ook de seizoenen één tot en met acht zijn opnieuw te bekijken op Netflix en zijn al beschikbaar. Wanneer ga jij beginnen?

Netflix

De eerste acht seizoenen keren vanaf vandaag terug op Netflix maar daarmee is dus nog niet alles gezegd. Op twitter liet Netflix weten dat seizoen negen en tien ook deze maand nog op Netflix verschijnen (OMG) – en wel vanaf 24 mei.

Modern Family

Voor wie Modern Family nog niet gezien heeft, geven wij een kleine samenvatting over de serie. De serie gaat over drie generaties van dezelfde familie. Jay (Ed O’Neill) is opnieuw getrouwd met de mega jonge Gloria (Sofia Vergara). Ook zijn zoon en dochter hebben al ieder hun eigen gezin. Daarnaast spelen Ty Burrel, Eric Stonestreet, Sarah Hyland en Ariel Winter een grote rol in deze fantastische serie.

Niet alleen wij vinden deze serie fantastisch maar dat is ook gebleken uit de vele succesvolle seizoenen die de cast heeft gespeeld. Daarnaast heeft de serie maar liefst vijf keer (!) de Emmy Award voor de beste komedie heeft gewonnen. Kijken dus.

Hieronder de trailer van het eerste seizoen van Modern Family.

Lees ook: 4 x bijzondere documentaireseries op Netflix waar je ook nog wat van op steekt

Reageer op artikel:
Modern Family seizoen 9 en 10 staan binnenkort op Netflix en dit is wat je wil weten
Sluiten