Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Life 30 mei 2020

OMG – Je kunt vanaf nu modeshows bijwonen in Animal Crossing

Je hebt echt onder een steen geleefd als je niet weet wat Animal Crossing: New Horizons is. De game voor de Nintendo Switch is razend populair. Ook modeliefhebbers kunnen hun ei kwijt, want je kunt – naast zelf outfits ontwerpen – vanaf nu modeshows bijwonen. I kid you not.

Van het ontwerpen van je eigen huis tot het creëren van een eigen kledinglijn: het kan allemaal in Animal Crossing. Plus daar bij op dat je vanaf nu modeshows kunt bijwonen en je kan er niet meer omheen. Deze game wil je spelen.

Modeshows in Animal Crossing: New Horizons

Het spel werd eerder dit jaar gelanceerd en lijkt alleen maar populairder te worden. In deze game voor de Nintendo Switch kun je zelf werelden en gemeenschappen creëren, met alles wat erbij komt kijken.

Modeliefhebbers

Nu denk je misschien dat een videospelletje niks voor jou is, maar we durven te wedden dat jij ook verslaafd zal raken aan deze game. Je kunt namelijk zelf outfits ontwerpen. I mean, dat is geweldig. Er bestaan al heel wat Instagram-accounts waar je ontwerpen geïnspireerd op grote modemerken – zoals Dior en Louis Vuitton – kunt namaken.

Dat is nog niet alles, want grote designers zoals Valentino, Marc Jacobs en Anna Sui hebben speciaal voor het spel kledingstukken ontworpen. Marc Jacobs en Valentino brachten niet alleen een exclusieve kledinglijn met twintig looks uit, maar organiseerden ook een virtuele fotoshoot.

Eerste modeshow

En alsof dat niet nog genoeg is, vond deze week de eerste virtuele modehow plaats. De Animal Crossing-poppetjes droegen dé looks van dit seizoen. De organisatie achter deze virtuele show is het Reference Festival, een fashion festival uit Berlijn. Fotograaf Kara Chung en stylist Marc Goehring zijn de bedenkers van de show zelf.

Op Instagram is te lezen dat de virtuele show bedoeld is om mensen te laten zien welke nieuwe mogelijkheden er zijn om in deze tijd modeshows te presenteren. We love it.

Reageer op artikel:
OMG – Je kunt vanaf nu modeshows bijwonen in Animal Crossing
Sluiten