5 modetrends uit begin 2000 waar jij en je vriendinnen je schuldig aan maakten

De modetrends uit begin 2000 liegen er niet om. Wedden dat jij en je vriendinnen je hier ook schuldig aan maakten? Check je klassenfoto’s maar eens en vergelijk ze met onderstaande trends.

Van lage jeans met een string erboven uit tot de klassieke Von Dutch-pet: we hebben ons hier allemaal vroeger ‘schuldig’ aan gemaakt.

De 6 modetrends uit begin 2000

De ene modetrend was populairder dan de andere, maar één ding weten we zeker: dit nooit weer. Herken jij de onderstaande modetrends ook? Hier op de Beautify redactie waren we in ieder geval állemaal schuldig.

1. Denim minirok

modetrends

We vinden dat er helemaal niks mis is met een denim (mini)rok. Het enige wat heel kenmerkend was voor de beginjaren van deze eeuw, is dat onze rokjes wel héél kort en gerafeld waren. Inmiddels zijn onze rokjes toch een klein beetje langer.

2. Von Dutch-pet

modetrends - Von Dutch pet

De Von Dutch-pet stond heel erg goed bij je korte topje en gerafelde minirok, vond je niet? Dat dachten wij in ieder geval altijd als we naar schoolfeesten gingen.

3. Beenwarmers

modetrends

Beenwarmers waren in het begin van deze eeuw een van de grootste modetrends. Hierdoor droeg je ze niet alleen naar je balletles, maar ook gewoon naar school of in je dagelijks leven.

4. Roze joggingpak

modetrends

Dankzij Paris Hilton en Nicole Richie werd het roze joggingpak een heuse trend. In ‘The Simple Life‘ paradeerden deze meiden er maar al te graag in – het liefst in een fluwelen exemplaar. Zijn jij en je vriendinnen ook zo ver gegaan?

5. Mega low-waist jeans

Modetrends - low jeans

De low-waist jeans is eentje die jij en je vriendinnen vast en zeker in de kast hadden hangen. Stiekem droegen we deze broek het liefst met een kort T-shirtje en een (te) hoge string.

Maar wat draag je dan wel? Nou, dat zochten we ook voor je uit. Bekijk nu de leukste sandalen, jaloersmakende maxi-jurken en de beste festival outfits.

HLNFlair

Reageer op artikel:
5 modetrends uit begin 2000 waar jij en je vriendinnen je schuldig aan maakten
Sluiten