Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Beauty en Style 11 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Maak ruimte in je kast want dit zijn de állermooiste modetrends voor herfst 2019

Jaha, de zomer is écht voorbij. Maar niet getreurd, dat is alleen maar een reden om de leukste modetrends van de herfst 2019 in te slaan. We hebben de meest gespotte trends van de catwalk en het straatbeeld voor je op een rij gezet.

Cowboy laarzen, hoge hakken met donzige veertjes en leer, veel leer. Dat zijn een paar trends waar we niet omheen kunnen én willen.

Modetrends herfst 2019

Misschien is de herfst wel het fijnste seizoen voor de mode. De modetrends voor de herfst van 2019 zijn namelijk precies wat we willen. Nog nét geen dikke lagen maar wél draagbare items voor vrijwel het hele jaar. Hou je vast, want wát zijn de modetrends van herfst 2019 toch zalig:

Modetrend 1: cowboylaarzen

Ge-wel-dig onder een jurkje maar ook helemaal top bij een old school Levi’s jeans. Je kunt een betaalbaar paar scoren bij de Zara maar nog goedkoper (en misschien zelfs leuker) bij een tweedehandsshop. Wie weet vind je daar de Rolls Royce onder de cowboylaarzen.

Modetrend 2: veren

Ze mogen overal. Op je top, op je hakken of aan de onderkant van je jeans. Ultiem voor een feestje met een knipoog naar de Roaring Twenties.

Modetrend 3: hoge laarzen

Het liefst overknee of nog tien centimes boven je knie. Ben je niet gezegend met ultra lange benen? Ga dan voor laarzen net onder de knie. Ook die zijn helemaal hot voor herfst 2019

Modetrend 4: lovertjes en glitters

Misschien wel één van de leukste modetrends voor herfst 2019. Je ziet het overal. Van maxi rokken bezaaid met lovertjes tot aan die ene top die je ietwat saaie outfit helemaal geweldig maakt. Wacht vooral niet tot de feestdagen want deze trend mag nu al.

Modetrend 5: leer

Leren rokjes, broekjes, leggings, jassen én zelfs blouses. Nooit eerder zagen we zoveel leer. Koop jij liever geen echt leer of te duur? Er is gelukkig genoeg aanbod van betaalbare items in PU materiaal.

Modetrend 6: silk 90’s dress

Dé ultieme jurk voor een chique date. Deze jurk is super vrouwelijk. Vind je dit een van de moeilijkere modetrends van herfst 2019? Kies dan voor een top in silk look. Makkelijk te combineren met een stoere broek én cowboylaarzen.

Modetrend 7: satijnachtige haarbanden

En dan het liefst dat ze lekker ‘dik’ zijn zodat ze extra opvallen. Zachte roze kleuren zijn trekking, maar ook harde kleuren zoals paars en kobalt blauw doen het goed. Herfst 2019 staat in het teken van deze haarband. Ook pérfect als je een bad hair day hebt.

Elle.com

Reageer op artikel:
Maak ruimte in je kast want dit zijn de állermooiste modetrends voor herfst 2019
Sluiten