Dit zijn de sandalen trends van deze zomer en wij willen vandaag nog álles hebben

Het is weer tijd om bakken met geld uit te geven. Salaris is gestort dus niets houdt jou nog tegen vooral niet als het gaan om modetrends. Deze zomer gaan we sandalen in alle soorten en kleuren zien dus we hebben de mooiste paren maar vast op een rij gezet.

Modetrends van 2019

Klaar voor de start… AF! Ren zo snel je kan de stad in om deze sandaaltjes aan te schaffen. Zo zie je er de hele zomer fantastisch uit, want deze stijlen zijn allemaal gespot op de catwalk.

1. Raffia sandalen

Dit gaat met inlopen écht even goed pijn doen want het materiaal schuurt als een malle maar dat is het wel waard. Stijl je outfit af met een raffia tasje en je kunt elke willekeurige Fashion Week bijwonen. Pull & Bear verkoopt dit snoezige paar voor €45,99.

2. Gekruiste slippers van leer

Geïnspireerd op de bekende slippers van Hermès die overigens niet eens zo heel duur zijn voor het merk (€145,-). Voor wie toch liever voor een goedkopere optie gaat zijn deze sandaaltjes van Zara nét zo leuk.

Zara verkoopt deze leren sandaaltjes met gekruiste bandjes voor €29,95 in verschillende kleuren.

3. Muiltjes

Met deze muiltjes kun je je eigen Cinderella verhaal naspelen. Wie weet komt er wel een super knappe prins achter je aan en dat heeft je dan maar €29,99 gekost. Ze zijn verkrijgbaar bij Mango.

4. Strappy sandalen met lage hak

Hakken zijn fantastisch en open hakken zijn nog fantastischer want dan kunnen je voeten ook nog ademen op een warme zomerdag. Deze sandaaltjes van Zara kosten €55,95 en wij zijn verliefd.

5. Groot, groter, grootst

Deze trend is geïnspireerd op het motto ‘zien en gezien worden’. Het merk (liefst duur) van je schoenen mag gezien worden, graag zelfs, en deze slippers van Versace kun je ook niet missen. Je kunt ze bestellen bij ASOS voor €58,99.

6. Griekse sandaaltjes

Zo deden de Grieken het vroeger ook en nu blijkt dat ze toen al hartstikke hip waren. Mango verkoopt ze in een schattige lichtgroene kleur waar je de hele zomer plezier van hebt. Ze kosten €29,99 en je kunt ze online bestellen.

7. Chunky sandalen

Een soort van groot, groter, grootst maar hierbij draait het niet om het logo. Je sandalen mogen lekker chunky zijn en wij zijn verliefd op dit paar van Bershka. Daar loop je vrolijk elk festival mee uit en met een beetje geluk ook de 4-Daagse in Nijmegen. Deze sandalen zijn al van jou voor €35,99.

8. Flip flops

De slippers waar je mee bent opgegroeid: flip flops. Je rende er de camping mee af en je kon ervan op aan dat ze nooit stuk gingen. Havaïanas is een samenwerking aangegaan met Stradivarius en zijn samen tot een kleurige teenslippers gekomen die in de winkel ligt voor €17,99.

Who What Wear

Reageer op artikel:
Dit zijn de sandalen trends van deze zomer en wij willen vandaag nog álles hebben
Sluiten