Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 12 mei 2018

Garderobe update! Dit zijn de opvallendste zomer modetrends van 2018

Ook in de zomer wil je erbij lopen als een fashionista die rechtstreeks van de Fashionweek komt teruggevlogen. De coltruien mag je weer opbergen en de tijd van over the knee boots is voorbij. Kan jouw zomer garderobe wel een update gebruiken? Dan zijn deze toffe items echt onmisbaar in jouw kast:

Raffia tasjes

Niet alleen leuk als je naar het strand gaat, want ze vrolijken iedere outfit op. Met een gevlochten raffia tasje zie je er altijd zomers uit en ze zijn ook nog eens hartstikke in. De natuurlijke materialen combineren vooral heel mooi met zwarte, witte en rode kleuren.

Dad sneakers

Deze sneakers vallen meteen op. Hoe groter hoe beter, hoe kleurijker hoe hipper. Je kunt niet om de Triple S sneaker van Balenciaga (de sneaker van de foto’s hieronder) heen op Instagram en bijna alle hippe schoenenwinkels hebben wel een kopie in hun collectie zitten. Razendsnel uitverkocht dus lucky you als je nog een tof paar weet te bemachtigen.

Cat Eye zonnebril

Een tikkeltje gewaagd, maar oh zo sexy als dit montuur je goed staat. Je ziet er uit alsof je uit een modemagazine uit de jaren zestig komt gewandeld.

Statement oorbellen

Net als sneakers mogen ook oorbellen dit jaar opvallen. Je ziet ze in alle kleuren van de regenboog van heel veel verschillende materialen. Kunststof, touw of opvallend goud. Jouw vriend kan wel zeggen dat het net gordijnhangers zijn maar daar trek jij je natuurlijk helemaal niks van aan.

Wijde pijpen

Je flared jeans hoef je nog lang niet op te bergen, want ook in de zomer kun je er gerust mee rondlopen. Niet alleen de flared jeans maar ook de cullotte en wijde broek is helemaal hot. Te warm voor jou? Kies er dan een van heel dun materiaal, dat wappert lekker in de wind.

Sportieve sokken

Oeh, met een sportief sokje in je schoen zie je er meteen fit uit. En deze trend zie je niet alleen in sneakers maar ook in hoge stiletto’s. Je ziet er meteen à la fashionweek Kopenhagen uit.

Co-ords

Pakken zijn echt niet alleen sexy bij mannen, vrouwen zien er minstens net zo mooi uit in een net pak. Als je het wat simpeler wilt houden ga dan voor een mooie ruit of grijstint. Wil je juist outgoing over straat lopen? Kies dan voor een felle roze kleur. Op de warme dagen kun je ook een pakje dragen waarvan het rokje en het jasje matcht. Hello gorgeous lady.

Reageer op artikel:
Garderobe update! Dit zijn de opvallendste zomer modetrends van 2018
Sluiten