Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 19 mrt 2019

6 x waarom we altijd als eerste onze moeder bellen

Het meest gebelde nummer in je telefoon is dat van je moeder. En haar nummer staat natuurlijk nog steeds als ‘mama’ in je telefoon. Ahhh. Dit zijn de redenen waarom je jouw moeder altijd als eerste belt:

1. Als je ziek bent is je moeder de enige die goed voor je kan zorgen

Als je je niet lekker voelt bel je als eerste je moeder. Vroeger al wilde je dat je moeder je handje vasthield als je ziek was. Ze weet precies welk medicijn je nodig hebt en maakt de lekkerste kopjes thee voor jou. Ook al woon je op jezelf, als je ziek bent vertrek je zo snel mogelijk naar mama om lekker bij haar op de bank te kruipen.

2. Je moeder is altijd bereikbaar

Je moeder heeft haar telefoon altijd aan staan voor jou. Ze zou het vreselijk vinden om een telefoontje van je te missen. Moeders zijn vaak overbezorgd en stiekem vinden we dat hartstikke lief. Zodra je alleen over straat loopt bel jij je moeder, dat voelt zo lekker vertrouwd.

3. Voor noodgevallen en geknoei

Oh neeee.. rode wijn op je witte blouse. Het eerste wat je doet is je moeder bellen want zij heeft altijd wel een oplossing voor dit soort ongelukjes. Sowieso bel je voor elk wasvraagje je moeder want zij weet maar al te goed hoe je je kleding het beste kunt wassen. En nee, dat weet jij nog steeds niet na twee jaar op jezelf wonen.

4. Onvoorwaardelijke liefde

Je moeder houdt onvoorwaardelijk veel van je en dat vertelt ze je maar al te graag. Als je een peptalk nodig hebt bel je je moeder om weer te blinken van het zelfvertrouwen. Love you too mommieeeee.

5. Ze maakt je blij

Als je een vreselijke dag hebt gehad op je werk is jouw moeder de enige die je kan opvrolijken. Ze heeft altijd leuke dingen te vertellen aan telefoon waardoor jouw rotgevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon. Daarom bel je haar maar al te graag.

6. Ze voelt je heel goed aan

Je moeder weet het altijd meteen wanneer er iets met je is. Je kan aan de telefoon doen alsof alles goed gaat maar daar trapt ze echt niet in. En dat is nou precies de reden waarom je haar altijd als eerste belt. Kan je je hart lekker luchten bij mamsie.

Reageer op artikel:
6 x waarom we altijd als eerste onze moeder bellen
Sluiten