Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 25 mrt 2019

4 dingen die je met liefde van je moeder wil erven omdat ze een topvrouw is

Als puber wilde je alles behalve op je moeder lijken maar gelukkig ben je over die fase heen gegroeid. Je waardeert nu veel meer wat ze voor je doet en je weet zeker dat als jij zelf ook ooit moeder wordt je net zo’n fijne mama wil zijn als zij.

Hierin wil je op je moeder lijken

Oké, er zijn ongetwijfeld nog wel wat dingetjes waarin je moeder en jij verschillen maar er zijn ook genoeg dingen die je met liefde en plezier van je moeder wil erven.

1. Haar zorgzaamheid

Niemand is zo zorgzaam voor jou als zij. Als je ziek bent (ja ook als je niet meer thuis woont) komt ze je instoppen en kookt ze een lekker groentesoepje voor je zodat je snel weer fit bent. Absoluut een eigenschap die jij maar wát graag van haar erft.

2. Haar intelligentie

Ze is niet alleen super zorgzaam, je moeder is een super intelligente vrouw. Haar algemene kennis is mega breed en jij hoopt dat jouw dochter later ook zo over jou denkt. Stiekem heeft ze ook wel gelijk als ze zegt dat je eens wat vaker een kwaliteitskrant zou moeten lezen.

3. Een luisterend oor

Jouw moeder kan heel goed naar je luisteren als je ergens mee zit. Haar geduld raakt nooit op en als je haar in paniek opbelt weet ze je altijd te kalmeren. Deze eigenschap zou je maar wat graag van haar erven zodat jij niet alleen later een goede moeder zou zijn maar ook nu een hele goede vriendin.

4. Haar skills om te kunnen sparen

Jij geeft geld uit alsof het water is en dat is prima nu je nog jong bent terwijl je moeder altijd wat achter de hand houdt. Natuurlijk ben jij nog niet op een leeftijd waarop je veel spaargeld op je rekening hebt staan maar het is wel iets dat je later ook wil en dat leer jij gelukkig van de beste op deze manier.

Al die redenen hierboven maken dat je je helemaal vertrouwd voelt bij je mamsie en hier vind je nog veel meer redenen waarom je haar als eerste belt als je ergens mee zit.

Reageer op artikel:
4 dingen die je met liefde van je moeder wil erven omdat ze een topvrouw is
Sluiten