Janne Vogel
Janne Vogel Life 4 mei 2020

Zet je mams in het zonnetje: 6 x de leukste cadeautips voor Moederdag

Het is alweer bijna tijd om de liefste vrouw van de wereld in het zonnetje te zetten! Beautify verzamelde dé tips voor een geweldig cadeau voor Moederdag. Of je nu zwemt in het geld of een beetje krap bij kas zit. Laat je inspireren door onderstaande ideeën.

Tips voor een cadeau op Moederdag

Geen zin om dit jaar weer een Rituals-pakket aan te schaffen? We helpen je uit de brand! Scrol vooral even verder voor de leukste Moederdag cadeaus.

1. Een weekendje weg

Natuurlijk zit dit er voorlopig niet in, maar niets is zo leuk als uitkijken naar een vakantie die nog komen gaat. Ook al is dat pas over een half jaar. Er bestaat geen beter cadeau dan een weekendje weg. Je geeft je moeder quality time met jou cadeau, en daar kan niets tegenop. Dus, zit het met je spaarcenten wel goed? Kies dan een leuke Airbnb uit en ga samen op stap! In eigen land of over de grens. Maak een leuk kaartje waar je deze lieve verrassing op aankondigt en prik snel een datum.

2. Een high wine

Zodra het weer mag, is het leuk om je moeder te trakteren op een gezellige high wine bij een restaurant of wijnbar bij jou in de buurt. Zo support je ook nog eens de locals. De hele middag kletsen onder het genot van verschillende, mooie wijnen én hapjes. Een heel goed idee, als je het ons vraagt. Liever op de dag zelf iets gezelligs doen? Organiseer de high wine dan thuis.

3. Stel een verwenpakket samen

Koop het nieuwe boek van haar favoriete schrijfster, een lekkere douchegel of bodylotion en een geurkaars. Stop dit alles samen in een pakketje. Je moeder verdient het om zichzelf lekker in de watten te leggen!

Het pakket kun je natuurlijk zo groot maken als je zelf wilt. Doe er bonbons en een sheetmaskertje bij, of een bosje (droog)bloemen. En een lief kaartje uiteraard.

4. Een gepersonaliseerd sieraad

Een ring met haar geboortesteen of een kettinkje met jouw vingerafdruk of initialen. Ja, een gepersonaliseerd sieraad in je moeders stijl is het ultieme cadeau voor Moederdag. Vedder&Vedder heeft een uiteenlopend assortiment, waar je sowieso iets moois vindt. Wedden?

View this post on Instagram

Here at Vedder&Vedder we're all about collecting beautiful moments as we make each and every piece personal to you.✨ Don't just say it, personalise it! Choose a birthstone, fingerprint, name or initial to make every piece as unique as you are.💫 #veddervedder

A post shared by Vedder&Vedder (@vedder.vedder) on

5. Bloemen, maar dan net even anders

Dat Bloomon altijd waanzinnige boeketten heeft, dat weten we. Maar ze hebben nu ook iets (relatief) nieuws: de zogenaamde Flowergram. De mooiste droogbloemen in een handgemaakt, houten plateau.

Van deze bloemen heeft je moeder ongetwijfeld heel lang plezier. Ze zijn daarnaast superluxe verpakt en daarom heel leuk om cadeau te doen op Moederdag.

View this post on Instagram

Nieuw seizoen – nieuw Flowergram design! Gepresenteerd op een duurzaam houten podium schitteren onder andere trosroosjes, tarwe en craspedia – die leuke gele bol. 🌼 Heb je al een Flowergram in huis? In onze nieuwe blog vind je originele ideeën om je oude Flowergam opnieuw te gebruiken! Link in bio^ #flowergram

A post shared by bloomon (@bloomonnl) on

View this post on Instagram

Iemand verrassen voor Sinterklaas? Geef onze gloednieuwe Flowergram, een cadeaubos of een giftcard!⁠ ⁠ #bloomon #cadeautip #sinterklaas #cadeaus

A post shared by bloomon (@bloomonnl) on

6. Een Klikkie abonnement

Klikkie is een fotoabonnement: als abonnementhouder upload je elke maand de tien leukste foto’s die je op je mobiel hebt staan. Deze foto’s worden vervolgens in hoge kwaliteit geprint en ontvangt je moeder gewoon thuis op de mat!

Het motto van Klikkie: belangrijke en bijzondere gebeurtenissen blijven ‘gevangen’ op onze mobiel. Zonde, ze moeten worden afgedrukt! En aangezien je moeder (waarschijnlijk) vóór het smartphonetijdperk is geboren, zal zij extra genieten van de fysieke foto’s. Kan ze lekker albums maken.

View this post on Instagram

De meest bijzondere momenten leg je vast. En vervolgens kun je ze met ons nog meerdere malen herbeleven; wanneer je uitzoekt welke je wilt uploaden, wanneer je ze vervolgens voor het eerst geprint in jouw handen hebt en natuurlijk nog de vele momenten daarna als je ze bekijkt in het plakboek of lijstje aan de muur.📸#klikkie #eigenklikkie

A post shared by klikkie (@klikkieapp) on

View this post on Instagram

Wanneer maandelijks je 10 favoriete foto's worden bezorgd is het bijhouden van een fotoalbum ineens een stuk makkelijker. Zo kun je het elke maand bijhouden en heb je aan het einde van het jaar een prachtig album vol herinneringen.📓#klikkie #eigenklikkie #fotografie

A post shared by klikkie (@klikkieapp) on

Lees ook: