Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 14 mei 2017

Het is Moederdag! Wij zetten deze mama’s even in het zonnetje

Je mama. De eerste persoon op aarde waarmee jij een band hebt. Zij is de persoon om wie het vandaag draait. En daarom zetten wij deze mama's vandaag in het zonnetje:

[one_half][/one_half]
[one_half_last]Een foto van mij en mijn prachtige moeder op haar vijftigste verjaardag. Veel mensen zeggen dat ik een kopie van haar ben en daar ben ik trots op. Zij is de meest zorgzame en lieve vrouw die ik ken, zet anderen altijd op de eerste plek en vergeet dan vaak haar eigen belangen. Desondanks zal zij altijd blijven kiezen voor het geluk van mensen die haar dierbaar zijn. Ondanks dat ik inmiddels een volwassen vrouw van 25 ben, is mijn moeder nog steeds de meest belangrijke persoon in mijn leven. X Christy[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Lieve mam, deze foto is genomen toen we samen in Valencia waren vorig jaar. En morgen gaan we weer op minivakantie want dan vliegen we naar Ibiza. Zo leuk om samen wijntjes te drinken en tapas te eten. Ik heb er heel veel zin in en hoop dat we nog vele moeder-dochter uitjes kunnen maken. Liefs, Yasmine[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Lieve mama, deze Moederdag even een speciaal berichtje, want ondanks dat we elkaar minder vaak zien ben ik super trots op je. Ik kijk er altijd naar uit om lekker een weekendje thuis te zijn om te genieten van jouw kookkunsten. Ik heb nu al zin in de asperges van vanavond! Ik hou van je! X Fleur[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Lieve mama, samen uitstapjes maken is het allerleukste. Zo hebben we bijna alle musicals gezien, zijn we samen naar Valencia geweest en weet jij altijd het beste wat mij goed staat als we aan het shoppen zijn. Laten we snel gaan salsa dansen in Cuba en heel veel andere mooie uitstapjes plannen. Ik hou van je en een hele fijne Moederdag! Liefs, Laura[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Lieve mam, wat moet ik toch zonder jou? Op deze foto zaten we lekker samen te ontbijten aan het strand, onze favoriete plek, waar we veel te weinig zijn. Lieve mam, als er iemand altijd snapt hoe ik me voel en mij van wijze raad kan voorzien dan ben jij het. Hoe oud ik ook ben, bij jou voel ik me thuis. Voor mij ben jij de liefste vrouw die er op deze aarde rondloopt. Ik hou van je! X Lizette[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Lieve mammie, je bent mijn grote voorbeeld. Door jou ben ik de vrouw geworden die ik vandaag de dag ben. Je hebt me geleerd om trots te zijn op wie ik ben, om lief te zijn voor de mensen om me heen, om altijd onafhankelijk te blijven en om nooit op te geven. Je bent een fantastische vrouw en je betekent de hele wereld voor me. Loveyou! X Lotte[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Lieve menny, ik wil je even laten weten hoe gezellig en geslaagd ik deze dag samen vond. Ik hoop dat we nog veel meer van dit soort dagen meemaken. Je staat altijd voor iedereen klaar en bent super positief ingesteld. Iedereen is dol op jou en je optimisme. Met jou is het een feestje. Love you. X Rosa[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Lieve mama,
deze foto was op jouw bruiloft toen je trouwde met je grote liefde. Wat was je mooi! Ik hou altijd van jou! Liefs, je dochter Jacqueline[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Lieve mama,
op een speciale dag als vandaag wil ik je met deze foto herinneren aan een super leuk weekend.
Zand, zee, wind, wolken en jij als stralende zon! Liefs, Carolien[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Lieve mama, als ik zou zeggen dat je een goede, leuke of lieve moeder zou zijn, zou ik je absoluut tekort doen. Jij bent de enige die mijn allerzwakste en mijn allersterkste kanten kent. Wij spreken elkaar ‘s ochtends om vrolijk de dag te beginnen, ‘s middags om het over van alles en niks te hebben, ‘s avonds om samen een lekker wijntje te drinken en ‘s nachts als ik niet kan slapen om gekke hersenspinsels. Zoals jij er altijd voor mij bent, zal ik er ook altijd voor jou zijn. Je bent meer dan geweldig. Liefs van Roos[/one_half_last]

Reageer op artikel:
Het is Moederdag! Wij zetten deze mama’s even in het zonnetje
Sluiten