Redactie
Redactie Gesponsord 3 mei 2020

Dagje wellness zonder het huis te verlaten: een Moederdag om nooit te vergeten

Misschien had je grootse plannen om je moeder te verrassen dit jaar, maar vooralsnog geldt: blijf zo veel mogelijk binnen. Laten we er binnen dan het beste van maken! Waarschijnlijk kan jouw mams wel een relaxed dagje gebruiken. Zo regel jij dat voor haar (en stiekem ook een beetje voor jezelf).

We kunnen er kort over zijn: een dagje wellness is zo’n beetje het leukste wat je samen met je moeder kunt ondernemen. Lekker dobberen in het zwembad, girltalk in de sauna en om het af te maken een high tea in het restaurant.

Spa in huis

Perfect moederdagcadeau dus, ware het niet dat we gezellig met z’n allen in een ruimte zijn nog wel even kunnen vergeten.

Daarom doen we het dit keer gewoon thuis. Laten we beginnen met de voorbereidingen. Zorg ervoor dat je alles in huis hebt, zodat je niet halverwege de de dag naar de drogist of supermarkt hoeft te rennen en jullie helmaal kunnen opgaan in jullie home spa.

Voorbereidingen

Haal verschillende soorten maskertjes in huis – voor gezicht, voeten, haar en handen. Vergeet vooral de heerlijk geurende douchegels en het scrubzout niet. Nagellak, make-up, hars en wenkbrauw-, wimper- of haarverf: laat je gaan! hoogstwaarschijnlijk gebruik je niet alles op Moederdag, maar dan kunnen jullie in ieder geval kiezen waar jullie zin in hebben. De rest komt heus wel op.

Moederdag home spa
Bron: Getty Images

Hapjes en drankjes

Bij een dagje wellness hoort ook een culinaire ervaring. Haal daarom van tevoren van alles in huis om lekkere hapjes te maken. Cupcakes, mini sandwiches, bonbons. En uiteraard kan de campagne niet ontbreken.

Kers op de taart

En misschien wel het aller belangrijkst: de sfeer! En daar wacht het tweede Moederdag cadeautje. Want als jij je zaken goed hebt geregeld, krijgt je moeder een unieke verzameling droogbloemen cadeau. Maak de spa-feeling af met een rustgevend muziekje en een lekker geurtje en dan waan je je met je ogen dicht heel ergens anders dan in de huiskamer!

Verrassing!

Probeer je plannen zo lang mogelijk voor je moeder te verbergen. Dan kan je haar op Moederdag zelf, nadat je uiteraard een waanzinnig ontbijtje voor haar hebt gemaakt, verrassen. Veel plezier! En eh… laat die telefoon maar even in de kast liggen. Die moet je in een echte wellness tenslotte ook in je kluisje achterlaten.

In samenwerking met bloomon

Reageer op artikel:
Dagje wellness zonder het huis te verlaten: een Moederdag om nooit te vergeten
Sluiten