Moeite met het perfecte parfum te vinden? Laat je sterrenbeeld je helpen

Er is zo'n breed assortiment aan parfums dat we eigenlijk niet meer weten waar we nu moeten beginnen. Gelukkig kan je sterrenbeeld zomaar je redding zijn in het grote geurtjesbos.

[one_half][/one_half][one_half_last]Ram
Een ram kan fantastische dingen creëren in een mum van tijd. De beste geuren die hier bij passen zijn kaneel, roos, lavendel en sandelhout. Probeer als ram eens Dior – Hypnotic Poison.[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Stier
De stier is een sensuele realist. De stier wordt niet snel beïnvloed door anderen en geuren die hier goed bij gaan zijn geranium, mos, roos en grapefruit. Probeer eens Jo Malone – Wood Sage and Sea Salt.[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Tweeling
De tweeling is vaak intelligent. Geuren die goed bij een tweeling passen zijn viooltjes, amber en leer. Probeer als tweeling Le Labo – Santal 33.[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Kreeft
Kreeften staan bekend om hun intelligentie, gulheid en toewijding aan hun familie. Geuren die goed passen bij kreeften zijn mandarijn, patchoeli, lelie, vanille, amber en leer. Een fijne parfumkeuze is Stella McCartney – Stella Eau de Parfum Spray. [/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Leeuw
De leeuw heeft charisma en weet wat leiderschap is. Geuren die goed bij de leeuw passen zijn bergamot, citroen, kardemom, ambrette zaad en jasmijn. Probeer als leeuw eens Dior – J’adore.[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Maagd
De maagd zoekt ervaringen op (ha, de tegenstelling). Geuren voor de maagd zijn aarde geuren, maar ook mandarijn en roos. Een ideaal parfum is Versace – Yellow Diamand.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Weegschaal
De weegschaal is de meest aanspreekbare van alle sterrenbeelden, heeft een gebalanceerde elegantie en bevat vaak een legendarisch goed beheerste skill. Voor de weegschalen worden geuren als roos, grapefruit en basilicum aangeraden. Probeer als weegschaal eens Maison Martin Margiela – Flower Market.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Schorpioen
De schorpioen is een donker paard, de onbekende rockster en een absoluut mysterie. Geuren als kaneel, leer en cognac passen perfect bij dit karakter. Probeer eens Folle de Joie – Eau de Parfum.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Boogschutter
De boogschutter is in voor avontuur en is perfect in sociale situaties. Zoek voor geuren met limoen, honing en bladeren. Een perfecte geur voor de boogschutter is Escada – Joyful.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Steenbok
De steenbok is dapper en toegewijd, geduldig en gedreven. Geuren die hierbij horen zijn iris, vanille, jasmijn en witte cognac. Probeer in dit geval eens Tom Ford Atelier – Shanghai Lily Eau de Parfum.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Waterman
De waterman is een rebel met een cause. Geuren als rozemarijn, lavendel en salie passen het beste bij de waterman. Probeer eens Dolce & Gabbana – Dolce Eau de Parfum Spray.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Vis
De vis wordt gezien als het meest wijze en reflectieve sterrenbeeld van allemaal. Zoek geuren als zwarte peper, jasmijn, limoen en cederhout. Probeer bijvoorbeeld eens Comme Des Garcons – Play Black.
[/one_half_last]

Reageer op artikel:
Moeite met het perfecte parfum te vinden? Laat je sterrenbeeld je helpen
Sluiten