Renée
Renée | LinkedIn Life 9 mrt 2019

Genieten: alle geniale molacties van Merel op een rij

Oh, oh, oh. Wat een zinderend seizoen Wie is de Mol zit erop. Nu we weten dat Merel de Mol is, is het tijd om alle molacties op een rij te zetten.

Eén ding is zeker: Merel is een waanzinnige Mol. Ze wist veel geld te verdienen, maar tegelijkertijd lukte het haar ook om de pot historisch laag en dus leeg te houden. Hierbij alle molacties van Merel in Wie is de Mol op een rij.

Alle molacties op van Merel in Wie is de Mol op een rij

‘Ik ga ervoor zorgen dat de pot helemaal niets gaat voorstellen dit jaar.’ Dat klopt, want het potje bleef aardig leeg.

1. Eerste aflevering

Een Mol stemt nooit voor het geld, tenzij ‘ie weet dat het niet in de pot terechtkomt. En zo koos Merel voor de vrijstelling bij de eerste aflevering. Zo kon ze ongezien mollen, terwijl ze een kandidaat leek.

2. Tweede aflevering

Merel gebruikte haar warrige gedrag goed. Ze had helemaal geen twee honden, maar één. Ze gaf bewust verkeerde antwoorden door. Vijf mensen die op hun zij liggen vormen samen vijf setjes van mensen die lepeltje-lepeltje liggen. Niet vier.

3. Derde aflevering

De laseropdracht is een legendarische opdracht. Ze ging zo snel mogelijk het spel in om geld weg te halen bij naambordjes van bijvoorbeeld Sarah en Nikkie. Slim, zo is ze de ideale kandidaat.

4. Derde aflevering II

In het bamboebos werd er Jenga gespeeld. Ze maakt een grapje en probeert iedereen duidelijk te maken dat ze de Mol is door de Jengastukjes met de Mol te pakken.

5. Vierde aflevering

Weet je nog de opdracht met de balkons? Merel stemde om zonder molboekje te werk te gaan, want ingewikkelder. Merel stond op de verkeerde balkons en gaf expres verkeerde informatie door.

6. Vierde aflevering II

In Wie is de Mol ben je van tevoren natuurlijk op de hoogte van de opdracht. Merel pakte als Mol een sleutelpositie en vult goede antwoorden in, maar zorgt natuurlijk wel voor een rood scherm op twee tablets.

7. Vijfde aflevering

Merel pakte wederom een sleutelpositie bij de opdracht parkeergeld. Haar doel? Zo kort mogelijke woorden vormen. Het koste de meeste tijd om vijf letter woorden te maken en het levert het minste op. Tot Robèrt zich ermee ging bemoeien en een zeven letter woord maakte.

8. Zesde aflevering

We zijn bij links/rechts. Ze pakt de hoogste bedragen als eerste uit het spel en ze weet precies welke enveloppen dat zijn. Ze verwisselt geld tijdens de opdracht. Merel brengt geld in het laatje, maar haalt er nog meer uit.

9. Zevende aflevering

Dan de bananenplantage. Bij het oranje station valt het meeste geld te verdienen, dus daar stond Merel. Zij zorgde ervoor dat er zo min mogelijk oranje trossen op hun goede plek kwamen. Er worden lintjes gestolen en ze sleept nog wat trossen het bos in.

10. Achtste aflevering

Bij de vuurproef hoefde Merel maar één ding te doen: zoveel mogelijk verkeerde bedragen in de vuurton gooien. Opdracht geslaagd: er waren 30 schijven over en er hing nog veel te veel. Helaas, geen 1550 euro gewonnen.

Reageer op artikel:
Genieten: alle geniale molacties van Merel op een rij
Sluiten