Molly omarmt haar ‘alien vibe’ en domineert de NYFW met haar looks

Tegenwoordig lijkt model zijn weinig meer te maken te hebben met simpelweg 'mooi zijn'. Momenteel zien we namelijk alleen maar dames met niet per se zeer mooie, maar vooral erg opvallende kenmerken in het gezicht. Grote ogen, een inimini neusje, flaporen, een groot voorhoofd, noem maar op. En dat kwam model Molly Bair goed uit, want met haar 'alien gezichtje' werd ze de showsteler tijdens de NYFW.

17 jaar is Molly Bair. Het begon allemaal met een paar onschuldige foto’s die ze van zichzelf en haar vriendinnen postte tot ze binnen no time mocht deelnemen aan de CHANEL couture runway show.

Molly werd als kind behoorlijk gepest met haar opvallende oren en hoge voorhoofd. Maar ja, wie het lacht er nu? Molly vertelt aan CNN: ‘Ik had nooit verwacht dat een meisje wat haar kindertijd voornamelijk met een monobrauw heeft doorgebracht uiteindelijk op de Italiaanse Vogue zou belanden’.

Miss Bair werd op haar zestiende gespot door de agent die ook Kendall Jenner en Lui Wen representeert. En voordat ze het wist was haar gezicht ineens overal te vinden.

Molly zegt dat ze haar vreemde look omarmt en accepteert. ‘Mensen moeten hun unieke kenmerken leren waarderen. We moeten stoppen met telkens denken dat we een perfecte huid en perfecte wimpers nodig hebben. Van jezelf houden is het belangrijkst.’ You go Molly! (en ook meteen leuk als CHANEL blijkbaar van je houdt).

Reageer op artikel:
Molly omarmt haar ‘alien vibe’ en domineert de NYFW met haar looks
Sluiten