Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 1 okt 2017

Trouwe kijker van The Hills? Deze momenten kun jij je zeker nog herinneren

'Staring at the blank page before you, open up the dirty window',.. Als je een muziekliefhebber bent, dan weet je vast dat dit zinnetje gezongen wordt door Natasha Bedingfield. En als je van series houdt, dan kan het niet anders dan dat je meteen aan The Hills dacht. Zes seizoenen konden we genieten van alle drama die zich afspeelde rondom Lauren Conrad in Los Angeles. Welke momenten kun jij je nog herinneren?

1. Liefde of carrière?

Het eerste seizoen stond Lauren voor een grote beslissing: kiest ze voor een groot buitenlands, werkgerelateerd avontuur of om bij haar vriend Jason te blijven? Een moment waarvan je hoopt zelf nooit in terecht te komen. Uiteindelijk koos Lauren ervoor om bij Jason te blijven. Liefde overwint! nouja, uiteindelijk niet want in seizoen 2 zijn we getuige van hun break-up.

2. Dé vlecht

Toen The Hills net op televisie verscheen, waren we natuurlijk ontzettend fan van Lauren. Haar haar, make-up en outfits waren altijd, maar dan ook altijd on fleek. Weet je nog die bekende vlecht aan de zijkant? Wie heeft die niet geprobeerd te maken?!

3. Bitch fight

Lauren en Heidi waren onafscheidelijk van elkaar. Het waren vriendinnen die voor altijd bij elkaar zouden blijven. Maar niks bleek minder waar. Ze kregen steeds vaker ruzie met elkaar. Toen Heidi iets serieus begon met Spencer, was het klaar voor Lauren. Weet je ook nog het moment dat ze wegging bij Lauren’s appartement?

4. Whitney als model

Weet je nog het moment dat Whitney, collega en vriendin van Lauren, model mocht zijn en op televisie kwam? Dan weet je vast ook wel dat ze van de trap af viel. Super sneu natuurlijk, maar achteraf wel een leuke moment om aan terug te denken.

5. Justin Bobby

Toen de vriendschap tussen Lauren en Heidi voorbij was, kwam Audrina veel vaker in beeld. En haar boy Justin Bobby. Zijn acties en verschijning waren zo opmerkelijk dat we het wel de moeite waard vonden om hem in het lijstje erbij te zetten. Zijn tweede naam had hij overigens te danken aan Lauren en Lo.

6. Doei Whitney

Het moment dat Whitney tegen Lauren zei dat ze de kans aangeboden kreeg om naar New York te verhuizen en te werken. En dat ze die kans aangreep. De meiden zaten te lunchen en de tranen stroomden over de wangen van Lauren. Wat was het moeilijk om dat stukje met droge ogen te bekijken.

7. Het gesprek tussen Lauren en Audrina

Vlak nadat Heidi vertrokken was, ging Lauren op zoek naar een ander woonplekje waar ze met Audrina en Lo zou gaan wonen. Lo was de beste vriendin van Lauren en dat heeft Audrina wel gemerkt. Het zat haar zo hoog dat ze niet meer met de twee meiden samen kon wonen. Dit vertelde ze in een emotioneel gesprek met Lauren, waar hun mascara’s absoluut niet tegen bestand waren.

8. De bruiloft van Heidi en Spencer

Iets waarvan je niet meer zeker wist of het eraan zat te komen of niet: de bruiloft van Heidi en Spencer. In seizoen 5 was het zover en boven verwachting was Lauren ook uitgenodigd. Ook Kristin was aanwezig. Al met al was het op sommige momenten behoorlijk akward en gespannen..

9. Kristin vervangt Lauren

Op de bruiloft van Heidi en Spencer vond nog een memorabel moment plaats. Het was het debuut van Kristin en de exit van Lauren. We zien haar nog steeds weglopen door de deuren van de kerk.

10. Plastische chirurgie van Heidi

In het laatste seizoen, seizoen 6, werden we vrijwel meteen op de hoogte gebracht van de ingrepen die Heidi zou hebben laten doen. Ze was overal in het nieuws en dat bleef ook in de serie niet onopgemerkt.

11. De aller-, allerlaatste scène

Wat hadden we gehoopt op een mooi einde, maar wat viel het tegen. Dat de serie als het ware als een doek weggetrokken werd en de spelers ineens in een studio stonden met een effen achtergrond. Alles was gespeeld… of bijna alles..

The Hills al te vaak teruggekeken? Misschien zit hier wel iets nieuws voor je tussen: Dit zijn de nieuwe films en series op Netflix waarvoor je komende maand thuis wil blijven

Reageer op artikel:
Trouwe kijker van The Hills? Deze momenten kun jij je zeker nog herinneren
Sluiten